-->

2018/04/02

MIKS MUN ELÄMÄ ON IHAN JEES?

Välillä oma elämä tuntuu niin turhauttavalle. Mitään suunnitelmia ei ole tulevaisuutta varten, et tiedä mitä tekisit isona, ei ole vakituista duunipaikkaa, etkä tiedä hakisiko opsikelemaan. Nämä on ainakin itselläni pyörinyt ihan lähikuukausinakin päässäni. Nyt kuitenkin osaan katsoa elämää jo vähän eri kantilta, mullahan on kaikki oikeastaan melko hyvin! Mikä siihen on sitten vaikuttanut, niin oma asenne ainakin. Olen yrittänyt miettiä niitä positiivisia asioita elämästä ja nyt ajattelinkin listata teillekin, mitkä asiat vaikuttavat siihen että mun elämä on ainakin ihan jees!

- Pyri tekemään työtä, jossa viihdyt. Vaikkei työ olisi omalta alaltasi, voit kokeilla jotain täysin uutta ja samalla saada aivan uusia kokemuksia ja huomata että viihdyt aivan uudenlaisessa työssä!

- Ole sujut itsesi kanssa, äläkä vertaa itseäsi muihin. Opettele rakastamaan itseäsi, jokaisessa on aina jotain mitä haluaisi parantaa, mutta miksi kaiken pitäisi olla niin täydellistä?

- Syö säännöllisesti ja perusruokaa, älä tuijottele kaloreita. Muista myös herkutella! Ja juo myös paljon vettä.

- Nää ystäviäsi mahdollisimman usein ja keksikää kaikkea erilaista tekemistä. Syökää, urheilkaa, ajelkaa autolla tai vaikka matkustelkaa. Ihan mitä vain. Kiireisen arjen keskelle on hyvä raivata aikaa niille ystäville, koska ne auttavat jaksamaan ja piristävät perusarkea!

- Älä stressaa liikaa, äläkä vaadi itseltäsi liikoja (tämä on itselläni ollut ehkä hankalin juttu opetella..) joskus on ihan ok chillailla sohvan pohjalla eikä juosta koko ajan suorittamassa kaikkia asioita joita olet itsellesi tavoittanut.

- Tee itsellesi tavotteita ja tee töitä niiden eteen. Jos haaveilet jostain vaikka matkan toteuttamisesta, tee lista mitä sinun täytyy tehdä matkan eteen ja kuinka paljon täytyy säästää kuukaudessa matkaa varten. Ja varaa ne lentoliput edes, niin olet jo ainakin varmasti lähdössä sinne!

 - Tee niitä asioita joita rakastat.

- Jos olet parisuhteessa niin muistakaa pitää huumori mukana tylsän arjenkin keskellä. Pitäkää treffejä useasti, jotta saatte aikaa myös yhdessä ololle.

- Tee extemporejuttuja, kaiken ei tarvitse olla tarkkaan aikataulutettua ja suunniteltua!

- Vähennä materiaaliostoksia ja kuluta rahaa enemmän kokemuksiin. Kokemukset jäävät takuuvarmasti paremmin mieleen, eikä niitä tarvi myydä missään vaiheessa kirpparilla.

- Välttele negatiivisia asioita ja ihmisiä elämässäsi. Itse ainakin kaipaan positiivista ja huumorintajuista seuraa jotta jaksan itsekin päivästä toiseen. En myöskään katso uutisia koska ne on lähinnä negatiivisia uutisia mitä siellä kerrotaan :D
 
Takki Zara | Neule Gina Tricot | Laukku Louis Vuitton | Farkut  TÄÄLTÄ (gifted) | Korvikset TÄÄLTÄ (gifted) | Huivi Gina Tricot | Saappaat Zeeprafashion | Kello Michael Kors 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti