2018/03/30

PÄÄSIÄISKATTAUS 

Pääsiäinen on jo tällä viikolla ja sen kunniaksi ajattelinkin toteuttaa kotiin hiukan erilaisen kattauksen, joka koostuu keltaisesta tehosteväristä. En ole mikään keltaisen suuri ystävä, mutta ajattelin sen kuuluvan pääsiäiseen, joten täältä tulee todella tipumaisen keltainen kattaus!
Alunperin mulla oli tarkoitus askarrella tähän niitä virpomisviuhkoja (pajunkissoja?) ja laitoinkin H:n lenkille koirien kanssa etsimään niitä oksia. Ei vissiin olltukaan niin helppo tehtävä kuin ajattelin, kuulema yhdet lapset veivät ainoat pajunkissat puskasta, mitä koko lenkillä sattui tulemaan vastaan :D Päädyin siis suosiolla hakemaan kaupasta keltaiset tulppaanit, voihan se olla että pajunkissat on vielä vähissä tämän talvenkin takia?

Kattaukseen pääsi myös uusi lasikarahvi, joka oli pakko napata H&M Homesta matkaani! Tämä tulee niin näkymään meidän brunssipöydissämme! Vaikka meillä nyt on pöytä katettuna pääsiäistä varten, niin lähdemme kuitenkin reissuun taas lauantaina, eli saa nähdä tuleeko tässä syötyä yhtään pääsiäislounasta! Ehkä mutustamme sitten suosiolla vaan noita suklaamunia, eikös se ole kuitenkin pääsiäisen pääasia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti