-->

2018/03/16

TB STYLE - MAALISKUU

Tänään kurkataan taas muutaman vuoden taakse - miltä ne asukuvat ovatkaan näyttäneet maaliskuussa vuosina 2012-2018? Jännä että olen jaksanut jopa kuuden vuoden ajan kuvailla asuja niin säännölliseen tahtiin. Voin myös vähän marista samalla tästä ylipitkästä talvesta, joinakin vuonna on ollut kyllä selkeästi lämpöisempää ja vähemmän lunta kuin nyt! Olis ihan jees jos saisi huidella ulkona nahkatakissa ja lenkkareissa ilman että jäätyy tai että sukat kastuvat kauheasta lumen määrästä..
 2012 Asukuvat oli tällöin ihan uusi juttu ja nehän napattiin ihan missä vaan, kuten kotona peilin kautta tai jossain parkkipaikan kupeessa. Tää asu on ihan ookoo, mutta ehkä nykyiseen makuuni liian teinimäinen! Yllättävän hyvä valinta kuitenkin tuolloin 19-20 vuotiaana hahah! Nuo Dr.denimin farkutkin palvelivat minulla jopa kuuden vuoden ajan, mutta yksi päivä ne päättivät ratketa suoraan takamuksesta..

2013 Tallinnassa otetut asukuvat, jossa olen kyllä super kalpea! :D Tai tuollainen oikeasti olen, koska tuossa vaiheessa olin rusketuslakossa tatuoinnin takia.. Asu ei kauheasti nappaa, jokin siinä mättää. Ehkä laukun pitäisi olla musta tai jotain? Mitään vaatekappaletta en kyllä omista tästäkään asukokonaisuudesta!

2014 Tässä vaiheessa tyylini on alkanut olemaan jo vähän selkeämpi ja tämä asu onkin ihan jees! Ainoa minkä vaihtaisin, olisi tuo tuubihuivi, joka varmaan vaihtuisi vaikka Vuittonin harmaaseen huiviin. Ja miten lämmin tuolloin on ollutkaan!!

2015 Lahdessa räpsäisty asukuva ja asu on taas ihan kiva! Lenkkarit ehkä vaihtuisi tällä hetkellä Niken lenkkareihin, mutta muuten voisin pukea saman asun uudelleen! Myös pieni ikävä tuota valkoista tukkaa kohtaa alkaa nousta kummasti..

2016 Kouvolassa napatut kuvat ja tykkään kyllä tästä asukokonaisuudesta, kivan klassinen ja yksinkertainen!

2017 Viime talven kuvista tykkään myöskin! Ehkä pitäisi useamminkin pukea talvella mekkoja ja hameita?!

Tämän vuoden asukuvat ovat edelleen melko talviset. Kevättä kohti on kuitenkin kiva luoda vähän vaaleampia asukokonaisuuksia! Mikä näistä asuista oli sun lempparisi? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti