2018/03/06

TUESDAY MOOD 

Heippa ja mukavaa viikon alkua! Tulin julkaisemaan viikonloppuna napatut asukuvat ja kertomaan hiukan kuulumisia samalla - en taida olla ainoa joka on kyllästynyt ottamaan talven asukuvat aina talvitakit päällä? Yritinkin hetken aikaa tareta ulkona ilman takkia ja yllättäen aloinkin taas inhoamaan näitä talvisia asukuvaus-sessioita koska inhoan kylmyyttä niin paljon :D Pitäisi ehkä lähteä näin talvisin ottamaan asukuvat vaan johonkin sisätiloihin?

Mitä olen pukenut päälleni tänään? Asu on vaihtunut tänään jo pariinkin kertaan, työvaatetuksena toimi vaaleanpunainen paita ja legginssit (maalaus operaation aikana adidaksen tyylikäs verkkatakki ja leveälahkeiset verkkarit hahah!) Nyt taas koti oleskeluasuna toimii bambulegginssit, villasukat, pitkähihainen ja musta löysä neule.

Tiistain fiilis? Kiva fiilis, ihan hauska työpäivä takana! Ainoa mikä päivää haittaa on hartia/pääkipu, joka meinaa aiheuttaa väsymystä ja pientä päiväuni tarvetta.

Loppuviikon suunnitelmat? Muutama työvuoro, Ikean reissu, synttäreitä ja kotona hengailua.

Uni joka jäi mieleen? Olin lähdössä kesken työpäivän Onnibussilla johonkin ja olin pakkaamassa tarvaroitani niin, että olin jo bussista myöhässä 10 minuuttia. Sitten rämmin umpihangessa jossa oli mahaan asti lunta.  
Mitä odotan tällä hetkellä eniten?  Tälle kuukaudelle osui taas yksi Helsingin reissu, joten sitä kyllä odotan tällä hetkellä! Myös yksi Ikean reissu on tiedossa ja ensi kuun Lontoon reissu on jo ihan kohta täällä!

Mälsin juttu tähän mennessä tällä viikolla? Päänsärky ja hartiakipu mikä aiheuttaa typerän väsymyksen.. Haluaisin myös parantua jo kokonaan tästä flunssasta!

Uusi asia jonka olen kokenut lähiaikoina? Wayoutissa kävimme testaamassa Hangover huoneen - tästä tulette kuulemaan lisää huomisen postauksessa!

Paras hankinta kuluneen viikon sisällä? Vahingossa menin ostamaan Zeepran alennusmyynneistä uuden kivan paidan, vaikka olen vannonut että välttelen shoppailua ennen Lontooseen lähtöä..

 Off shoulder neule Bikbok | Farkut Gina Tricot | Laukku Aldo | Kengät Nike air max | Kello Michael Kors


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti