-->

2018/03/10

VAALEANPUNAISTA KOTIINTänä keväänä ei varmastikaan jää kellekään epäselväksi, mihin väriin olen todella hullaantunut.. Vaaleanpunainen on kyllä aina ja ikuisesti ollut yksi lempiväreistäni, mutta nyt kun kevät on tuloillaan niin alan haaveilemaan kaikesta vaaleanpunaisesta, niin sisustuksessa kuin pukeutumisessakin!

Tällä viikolla lähdin Ikeaan pienelle extempore matkalle, jossa ostoskärryyni kerääntyi paljon vaaleanpunaisia juttuja. Odotan myös innolla kesän tuloa ja sitä kun saa juosta pää kolmantena kukkakaupoissa valitsemassa kauneimpia kukka-asetelmia ulkoruukkuihin (ja kukissakin värimaailma tulee varmasti olemaan melko pinkihtävä..)

Eilen myös tuli siivoiltua pitkästä aikaa kotona. Keittiön pöydälle sain naistenpäivä ruusut, mutta olohuoneen maljakkoon (joka ei pidä vettä) tarvitsi ehdottomasti uudet tekokukkaset. Vaaleanpunaiset tekohortensiat ajavatkin asiansa tuossa kromisessa maljakossa, kesällähän siihen saa laittaa taas muhkeita pioneita! Vaaleanpunaisella ostoslistallani on kuitenkin edelleen vaaleanpunainen lampaantalja, mutta harmikseni juuri täydellisen sävyiset taljat oli jo loppuunmyyty, enkä ole sen jälkeen törmännyt yhtä nätteihin versioihin, möh!

Tämä viikko on kyllä tosiaan ollut todella sisustuspainotteinen viikko - sisustus ja järjestelyjuttuja on ollut jokainen päivä niin kotona kuin sen ulkopuolellakin! Kevät siivouksenkin saa varmaan alottaa kuun lopussa - tänä vuonna kevätsiivoilu taitaa vaan painottua enemmän meidän varaston ja autotallin järjestelyyn, kun kotona kaikki kaapit on aikalailla kunnossa ja kotona ei tarvitse kuin tehdä perus siivoushommia!

Onko sulla sisustusbuumi meneillään näin kevään lähestyessä? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti