2018/03/07

WAYOUT - HANGOVER 

 Kaupallinen yhteistyö Wayout 

Viime viikonloppuna vietettiin taas hiukan tyttöjen välistä aikaa Wayoutin escape roomissa! Aikaisemminhan olemme käyneet testaamassa Prison break huoneen, jonka postaukseen pääset tästä . Silloin kun oltiin menossa Prison breakiin, Wayoutille oli juuri tullut uusi huone nimeltään Hangover. Sehän olikin meillä tällä kertaa testattavana! 

Hangover pelissä meidät lukittiin hotellihuoneeseen, josta oli tunti aikaa selviytyä ulos. Miesporukka oli viettänyt railakkaat polttarit ja hukanneet sormuksen, vihkiminen alkaisi tunnin päästä, mutta eilisestä ei ole mitään muistikuvia. Meidän oli tarkoitus huoneessa etsiä eri vihjeitä lukkojen availuun ja eilis illan tapahtumien selvittämiseen ja löytää tietysti itse sormus. 

Tiimissämme etsittiin kaikki yhdessä vinkkejä huoneesta ja välillä olikin hiukan epätoivon hetkiä, kun tuntui ettei mitään uusia vinkkejä löytynyt. Onneksi kuitenkin pelissä on mahdollista pyytää pieniä vinkkauksia, jonka avulla peli ei jää suorittamatta ja pääsee taas etenemään. Mekin päästiin huoneesta 7 minuuttia ennen kuin aika olisi loppunut ja voisin kyllä sanoa, että jäisi kaivertamaan, jos tällaista escape roomia ei saisi selvitettyä! :D 
 
Hangover huone on tosiaan tarkoitettu yli 18 vuotiaille ja huone sopii hyvin pienelle työporukalle tai ihan vaan kaveriporukalle! Musta on ainakin kiva tehdä kaveriporukan kanssa kaikkea erilaisia juttuja jotka jäävät varmasti mieleen. Meitä oli nyt neljän jengi, joka oli sopiva määrä tuohon huoneeseen ja tehtävien ratkaisuun! 

Wayoutille on Jyväskylään tulossa nyt pian myös uudet tilat sekä uusia huoneita - arvatkaa odotanko innolla uusien huoneiden testaamista?! Ja muuten te blogikollegat siellä, jos olette kiinnostuneet tekemään Wayoutin kanssa yhteistyötä, niin voitte klikata TÄSTÄ linkistä ja laittaa Wayoutille viestiä mahdollisesta blogiyhteistyöstä! 

Kiitokset vielä kokemuksesta taas Wayout Jyväskylä ja super ihanat tytöt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti