-->

2018/03/25

YÖPYMINEN SOKOS HOTEL PRESIDENTISSÄ 

Kaupallinen yhteistyö Sokos Hotel Presidentti

Tällä viikolla mulle tuli reissu Helsinkiä kohti ja yövyinkin tuolla reissulla Sokos Hotel Presidentissä. Tykkään kyllä kun arjen keskellä tulee tällaisia reissuja, pieniä irtiottoja siitä tavallisesta arjesta ja muutenkin Helsinkiin meneminen on kyllä aina kivaa! Olin kyllä melko innoissani kun pääsin hotellihuoneeseeni, Sokos Hotel Presidentin henkilökunta oli selkeästi arvannut minkä tyylisestä sisustuksesta pidän, nimittäin mulle oli valittu huone ylimmästä kerroksesta ja teemaltaan se olikin "Hiljaisuus".

Huoneen suunnittelija, Paola Suhonen onkin kuvaillut huonetta näin:
"Tarinallista ja tunnelmallista hotellia, jossa suomalaisuus yhdistyy pohjoiseen ulottuvuuteen ja eksotiikkaan, ei täältä vielä löydy. Design-hotelleja ja boutiquehotelleja on maailma täynnä. Suomalainen muotoilu taas näkyy monissa hotelleissa osana sisustussuunnittelua. Me halusimme luoda kokonaisuuden, jossa suomalaisuuden tunnelma ja tarina täyttävät koko hotellin."

Hotellihuoneen sisustus oli todellakin mieleeni! Ihanan harmoninen ja rauhallinen sävymaailma toi todellakin hiljaisuuden huoneeseen. Valkoista, harmaata ja muutamia ihania yksityiskohtia vaaleanpunaisena ja kultaisena. Myöskin suurista ikkunoista tulvi paljon valoa sisään (oli aika huippua herätä kunnon auringonpaisteeseen hotellilakanoiden keskeltä!!)

Sokos Hotel Presidentissä on tullut paljon uudistusta viime aikoina. Hotellin aula oli myös hienosti sisustettu ja kokonaisuudessaan hotelli oli todella viihtyisä.

Me vietettiinkin Melissan kanssa hotellissa illalla kunnon pyjamabile meininki, katsottiin telkkarista jotain teinileffaa, syötiin kiinalaista ja kerrottiin kuulumisia. Ihanan rento tiistai!

Kaikenkaikkiaan aika mahtava hotellikokemus, oikeastaan yksi parhaimmista. Hotellihan sijaitsee ihan Helsingin ydinkeskustassa, ikkunoista oli suora näkyvyys Kampille ja rautatientorille. Kaupungilta ei myöskään kuulu kovaa meteliä huoneisiin, joten yöt saa varmasti nukuttua rauhassa. Henkilökunta oli myös super ystävällistä ja aamupala ei myöskään jättänyt nälkäiseksi! Hotellista löytyi myöskin sauna- ja allas osasto.

Mikäli sä kiinnostuit pienestä minilomasta Helsingin päässä, niin käy kurkkaamassa hotellin kotisivut täältä!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti