2018/04/30

BACK TO FINLAND 

Vihdoinkin taas tavallinen arki koittaa! Huhtikuu oli kyllä aivan täyteen buukattu, mutta toisaalta taas ihana vaan matkustella joka paikkaan. Sen vastapainoksi kuitenkin kaipaan kotona olemista ja arkisten asioiden tekemistä. Toukokuun kalenteri näyttääkin tähän tietoon mukavan väljältä!
Eilen tosiaan lähdettiin Lontoosta kotiin, oli kyllä huippu matka ja naurettiinkin että meidän rahapussit ja mahat taisivat kärsiä kaikista eniten, söimme joka päivä aivan liikaa kaikkea hyvää ja vingutimme korttejamme useassa kaupassa (etenkin Victoria Secret`sillä..) Olinkin sitten eilen vasta ysin aikaan illasta kotona ja tänään heräsin klo 12, oops.. Tämä päivä onkin mennyt sitten ihan tallilla pyörähtäessä, koirien kanssa lenkkeillessä, pyykkiä pestessä, kaupassa käydessä ja kuvailin myös hiukan jo ostoksia joita tulen julkaisemaan tänne hiukan myöhemmin!

Tänään on myös vappuaatto ja mulla se taitaa mennä sohvanpohjalla kollarit jalassa, not bad :D Juuri nyt en kaipaakaan muutakuin hiukan lepoa ja päiviä ilman suurempia aikataulutuksia! Nyt avaammekin grillikauden sateesta riippumatta, hyvää vappua sinne ruudun toisellekin puolelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti