2018/04/18

INSPIRATION BLOG AWARDS 2018 

Kaupallinen yhteistyö Sokos Hotel Presidentti
Nyt vihdoinkin sain käytyä kuvat läpi viime viikonlopulta ja pääsen julkaisemaan näitä Inspiration Blow Awardseista napattuja kuvia (varautukaa suureen kuvatulvaan!) Tosiaan lauantaina treffattiin ihaninen Jennan , Jennyn ja Ninnin kanssa ja lähdimme valmistautumaan Sokos Hotel Presidentille, jossa oli meille hotellihuone odottamassa skumpan ja ihanien hedelmäherkkujen kera! 

Hotellissa saimme taas meidän tyyliin sopivan "Hiljaisuus" teemaisen neljän hengen huoneen. Tuo hotelli on kyllä sijainniltaan ja palveluiltaan aivan mahtava, lähempänä keskustaa ei kyllä voisi edes olla! 

Valmistautumisen ja kuvauksien jälkeen lähdimmekin suuntaamaan Kattilahallia kohti, jossa pidettiin tämän vuoden Inspiration blog awards sekä pre-party. Ensimmäisenä tietysti kuvailimmekin asukokonaisuudet Kattilahallin pihalla ja itselläni olikin perus pikkumusta sekä punaiset tupsukorvikset. Vaikka olin valmistautunut gaala-iltaa varten jo varmaan kuukausi aikaisemmin, niin arvasin että mulle iskee kauhea vaatekriisi juuri ennen lähtöä (oikeastaan koko Helsingin reissu meni asukriiseilyssä, olin pakannut koko laukkuni täyteen melko mustia vaatteita, vaikka harvoin pukeudun mihinkään kokomustaan... :D)

Pre-partyt kestivät ensin pari tuntia ja saimmekin kierrellä eri pisteillä, kuten Instrumentariumin, uuden meikkimerkin Bronx Colorsin, Novellen, Batisten, Offerin jne. Itse gaala alkoikin sitten illemmalla ja koko Kattilahalli oli kyllä upeasti laitettu tilaisuutta varten! Kaikista kivointa näissä tapahtumissa on kyllä päästä moikkaamaan blogituttuja ja samalla tietysti pääsee juttelemaan myös aivan uusille tuttavuuksille! Oli kiva nähdä teitä kaikkia, keiden kanssa tuli jutusteltua illan aikana!
Ainoa miinus tapahtumassa oli kyllä ehdottomasti hyvin vähäiset istumapaikat, yhdessä vaiheessa oli vaan pakko käydä vaihtamassa korkkait pois jalasta ja laittaa lenkkarit tilalle :D Olimme sitten illan päätteeksi Jennyn kanssa niin rättipoikki, että suuntasimme hakemaan Mäkkäriltä iltapalaa ja menimme lojumaan jo hotellilakanoihin hahah!

Sunnuntaina olinkin sitten melko väsynyt, pilkin koko bussimatkan.. Mutta kaikenkaikkiaan tämä oli ihana viikonloppu ja olisi mahtavaa päästä hengailemaan näiden blogityyppien kanssa useamminkin!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti