2018/04/25

LONDON CALLING! 

Takki Zara | Legginssit & Paita New Yorker | Lenkkarit Adidas | Aurinkolasit Gina Tricot | Laukku Prada 
Lontoo here we come!! Itseasiassa istun tällä hetkellä lentokoneessa kun tämä postaus tulee ulos.. Huhtikuu on ollut kyllä mun osalta lähestulkoon koko ajan matkalaukun raahaamista ympäriinsä, mutta ihan kivaa reissata tavallisen arjen ohessa. Toukokuussa ei olekaan sen suurempia tiedossa, eli sitten kerkeää taas relaamaan ja palaamaan normaalin arjen pariin!

Nyt kuitenkin on ihanaa kun pääsee pitkästä aikaa ihan ulkomaille, viimeisimmät reissut oli heinä/elokuussa, joten tässä on ollut jo turhankin pitkä tauko! Suuntaamme nyt siis tänään Lontooseen kahden siskopuoleni kanssa ja tiedossahan meillä on mm. visiitti Harry Potter kuvausmestoille, shoppailua, kahviloissa kiertelyä ja tietysti kameran kanssa kulkemista ympäriinsä.
Lontoon reissumme kestää sunnuntaille asti ja vaikka lähdenkin nyt ihan tällaiselle lomalomalle, niin olen kuitenkin ajastanut loppuviikolle postauksia, eli blogi ei tule kuitenkaan lomailemaan, vaan postauksia tulee tänne samaan tahtiin kuin ennenkin! Pitäkäähän kivaa viikkoa tekin ja palataan Lontoo postauksien merkeissä sitten ensi viikolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti