-->

2018/04/01

MAALISKUUN PARHAAT


Paras juttu koko kuukaudessa..

Bloggaamisessa uusia tuulia ja ehdottomasti lisääntynyt valon määrä, aurinkoiset päivät!!

Hetket..

Ystävien kanssa vietetyt hetket niin tyttöjen illan merkeissä, hotellihuoneessa löhöillessä, pakopelihuoneessa, trampoliinipuistossa, pika-ruokaillessa, heppaillessa ja brunssilla. Tässä kuussa olen kyllä viettänyt kaikkien ihanien kanssa paljon aikaa!


Ruoka..

Maaliskuussa mulla oli kovassa kulutuksessa pääsiäismunat, joista yhdeksi lemppariksi osoittautui Oreo-töhnämuna! Tehtiin myös siskoni kanssa itse tehtyä pitsaa ja ehdoton lempparini on kyllä tomaatti-mozzarella-rucola pitsa!

Päätös..

Luopua hiustenpidennyksistä ja vaalentaa omat hiukset. On huomattavasti mukavempaa olla ilman jatkeita ja olen alkanut jo pikkuhiljaa oppimaan tähän lyhyeeseen tukkaan! Ainoa miinus valkoisessa tukassa on se, että sen saa helposti myös sinertämään :D

Ostos..

Pilkkupaita, hapsukorvikset, uudet farkut, uudet ylipolvensaappaat ja lentoliput! (punaiset hapsukorvikset TÄÄLTÄ ja mustat TÄÄLTÄ )


Lemppari vaate..

Revityt farkut sekä valkoinen neule jonka löysin vahingossa Gina Tricotista!

Leffa tai sarja..

Meidän piti alkaa katsoa uusinta Temppari tuotantokautta, mutta nukahdamme aina kun se alkaa :D Ehkä pitäisi alkaa katsomaan sitä ruudun kautta! Mutta uusin sarja johon olen koukuttunut, on Moderni perhe!

Kosmetiikkatuote..

Qliniguen even eye better. Silmänympärysgeeli jonka pitäisi vähentää tummia silmänalusia. Toivon niin, että pandasilmäni hiukan vaalentuisivat tämän avulla! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti