2018/04/06

MITÄ MUN OSTOSLISTALLA ON TÄLLÄ HETKELLÄ?

Kaupallinen yhteistyö Spartoo.fi

Lontoon reissu häämöttää jo tässä kuussa ja arvatkaa vaan odotanko innolla jo tulevia shoppailupäiviä? Olenkin yrittänyt tehdä pienimuotoista shoppailulistaa ja etsiä sinne muutamia must-juttuja tulevaa kesää ja kevättä varten. Tarkoitus olisikin löytää nyt jotain hiukan erilaisempaa, sellaista mitä omasta vaatekaapista ei vielä löytyisikään. Nyt tämän kevään ehdottomin suosikkivärini on vaaleanpunainen ja ruusukulta ja sattumalta huomaan, että suurinosa vaatteista mistä haaveilen, on todella vaaleita! Tällaiselta ostoslistani kuitenkin näyttää tällä hetkellä:
Tennarit. Olen nyt törmännyt useisiin ihan hempeän vaaleanpunaisiin tennareihin ja ihastuinkin heti noihin Puman rusettitennareihin! Toinen mille olisi tarvetta, olisi myös uudet valkoiset tennarit, jotka voisin huolia vaikka Minna Parikalta tai sitten perinteiset uudet Niken air maxit.
Kesämekkoja. Mulla ei ole ole yhtään hihallista kesämekkoa, joten olisi ihana löytää joku rennompi mekko ja mahdollisesti kukkakuosissa tai pallokuvioilla!
Vaaleanpunainen takki. Tätä etsinkin jo talvella, koska halusin nimenomaan vaaleanpunaisen villakangastakin. Mutta jos villakangastakkia ei löydy, niin voin kyllä huolia kyseisen värin myös ohuemmassa trenssitakissa!
Käyttölaukku. LV:n laukkuni täyttää tänä vuonna viisi vuotta ja on täysin käyttökunnossa, mutta se kaipaisi kaveriksi jonkun yhtä tilavan käyttölaukun. Olen harkinnut samaa laukkua, mutta eri sävyssä, mutta saa nähdä mihin päädyn! Toisaalta laukkukokoelmani kaipaisi myös jotain uutta pikkulaukkua...
Asusteita, asusteita ja lisää asusteita. Näissä olen todellakin surkea shoppailija! Haluaisin jonkun kunnon vyön ja sitä olenkin haaveillut Guccilta. Sen lisäksi uusia asusteita pitäisi saada, kuten rannekelloja, aurinkolaseja, puhelimenkuoria ja koruja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti