2018/04/11

NÄITÄ JUTTUJA ET TIENNYT MEIDÄN HÄISTÄ

Välillä (lue: aika usein) muistelen meidän häitä ja sitä miten ihanan ikimuistoinen päivä oikeasti olikaan. Oikeasti, vaikka se kliseiselle kuulostaakin, tuo oli minun elämäni tärkein päivä. Onnekseni meillä on nyt ainakin yhdet häät tiedossa tulevalle kesälle, on niin ihanaa päästä juhlimaan toistenkin suurta päivää!

Nyt pitkästä aikaa ajattelinkin pommittaa tänne muutamia hääkuvia ja samalla kertoa muutamia paljastuksia, mitä en olekaan pakolla kertonut täällä blogin puolella!
- Meidän piti mennä alunperin naimisiin vasta tänä kesänä, meidän edesmenneen Penni koiran 10-vuotis synttäripäivänä heinäkuussa. Halusimme kuitenkin ajastaa häitä, koska pystyimme saamaan säästöt kasaan siihen mennessä ja hääpäiväksemme valikoituikin 1.7.2017, joka on myös medän Pontso koiramme syntymäpäivä!

- Kävimme katsomassa vain yhtä juhlapaikkaa. Tämä oli myös yksi hankalimmista löytää, koska halusimme juhlapaikan ilman A-oikeuksia ja niitä tuntui olevan todella harvassa! Tuo juhlapaikka osoittautui kuitenkin aivan täydelliseksi paikaksi, ainostaan pihaan olisi kaivattu jotain istumapaikkoja/hengailupaikkoja vieraille.

 - Häävalmisteluita tein melko pitkälle yksin kahden vuoden aikana. Teimme kuitenkin toisen kaasoni kanssa kaikki kutsut ja yhden kutsun tekemiseen meni n. puoli tuntia aikaa.. Silloin mietin että tulikohan suunniteltua liian monimutkaisesti tämäkin juttu, mutta saimme kaikki kutsut kuitenkin kasaan :D Toinen kaasoni taas puolestaan väkersi satoja macaronseja häihimme tarjoiltavaksi!

- Meidän hääkakku maksoi yhtä paljon kuin mun mekko.. Mutta kakku oli tosiaan kaiken rahan arvoinen!

- Meillä oli lapsettomat häät ja tämä aiheutti närää ainoataan yhdessä henkilössä. Musta oli kuitenkin kiva juhlia pelkästään aikuisten kesken ja meillä olikin tosi rento meno alusta lähtien!

- Iltapalana haimme mäkkäristä 140 juustohampurilaista, josta ainoastaan viisi löytyi jääkaapista aamulla!

 - En stressannut hääaamuna juuri ollenkaan, kun pojat taisivat kaikki olla tuskanhien partaalla :D Laitoin myös ajankuluksi kaasojeni hiuksia hotellihuoneessa ennen H-hetkeä. Teimme myös aamulla kasvonaamiot ja toisella kaasollani tuli siitä jonkin sortin allerginen reaktio ja näytti siltä kuin olisi kärväyttänyt kasvonsa auringossa :D

- Meillä lähti myös hääpaikalle yksi pakettiautollinen tavaraa sekä meidän auto oli myös aivan täynnä rompetta. Onneksi meidän hääpaikalla oli super ahkera tiimi ja pojat joutuivatkin koko päiväksi silittämään pöytäliinoja.

- Pojat olivat ostaneet häihin järjettömän kokoisen venäläisen viinapuollon piilopulloksi ja tuo olikin häiden yksi suurin hitti, se nimittäin loppui jo alkuillasta.. :D

 - Pappimme kauhisteli ajatusta, että Harri ajaisi itse meidän hääautoa. Mutta minkäs teet, ainahan se haluaa itse olla ratin takana! Meillä ei ollut myöskään tietoa koko hääautosta paria viikkoa ennen häitä ja heitinkin sitten vaan että otetaan H:n kilpa-auto niin se riittää. Olin varmaan aika huvittava näky kuppipenkissä tyllihelmani kanssa..

- Meidän häämatkakohde oli alunperin Ranskaan, mutta kappas kummaa, Harri ei ollut yhtä innostunut Disneylandista kuin minä, joten toinen ehdotukseni oli New York. Nyki olikin sitten aivan täydellinen häämatkakohde!

- Meidän häissä ei tapahtunut järjestelyissä suuriakaan kommelluksia. Ainoastaan olimme laittanut kaikki alkoholittomat alkumaljajuomat pakkaseen. Siellä oli kuulemma sitten hiukan sulateltu niitä ennen vieraiden saapumista :D Ihmettelin myös yhdessä vaiheessa iltaa, että ompas päivä sujunut ihmeellisen hyvin. Sitten näinkin kakkutahran mekossani!
​Kuvat Hanna Råst

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti