2018/04/21

TB STYLE - HUHTIKUU

Meinasin jo unohtaa tämän tb-style postauksen blogin puolelta, oops! Mutta onneksi huhtikuuta on vielä viikko jäljellä. Asukuvia löytyykin taas seitsemältä eri huhtikuulta ja huomaa taas, miten paljon lämpöisempi edeltävinä vuosina onkaan ollut. Ja hei! kertokaa taas mikä on teidän suosikkinne!

2012 - Tämä asu ei oiken nappaa millään lailla. En edelleenkään ole kovinkaan mustien asujen ystävä, mutta kauheinta tuohon aikaan on ollut se, että olen yhdistänyt shortsit ja sukkahousut, niinkun MIKSI?! :D En pukisi asua päälleni enää kyllä mistään hinnasta hahah!

2013 - Aika perusasu, ehkä hiukan tylsähkö? Kuva napattu äitini takapihalla ja tuolloin on näköjään ollut jopa paljon lunta vielä!

2014 - Tämä asu taas on liian jotenkin teinimäinen nykyiseen makuuni, ei siis jatkoon! :D

2015 - Tämä asu on ihan kiva, koska koko asu on melko pastellinsävyinen! Käytiin tuolloin Eirassa kuvailemassa näitä kuvia. Voisin kyllä pukea saman asun uudelleen, mutta kengät ja huivin vaihtaisin luultavasti joihinkin toisiin.

2016 - Neulemekko, lenkkarit ja kevyt trenssitakki. Tää asu on kyllä kiva ja ihmettelenkin miksen ole käyttänyt tätä muulloin kuin tuona päivänä?!

2017 - Tästä asusta tykkään kovasti, jonka puin viime vuoden Blogger inspiration päivätapahtumaan! Kaikki vaatteet jopa löytyvät vielä, eli voisin hyvin pukea tämän uudelleenkin.


Tämän vuoden asu taas näyttää tällä kertaa tältä! Todella rento asu, jossa yhdistettynä vaaleanpunaista ja mustaa. Tulenkin ensi viikolla julkaisemaan lisää kuvia tästä asukokonaisuudesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti