-->

2018/04/04

VAATEHUONEEN JÄRJESTYS


Tänään pääsettekin kurkkaamaan paremmin mun vaatehuoneeseen! Hitsit, kaipaisin kyllä tähänkin huoneeseen jo jotain uusia tuulia, kuten kiinteitä kaapistoja! Mutta näillä mennään ainakin tällä hetkellä ja nykyään vaatehuone toimii ihan hyvin järjestelyjen puolesta ja meidän molempien vaatteet mahtuu ihan hyvin tähän huoneeseen!

Ja jos haluat kurkata järjestelysarjan edelliset postaukset, niin löydät ne näistä linkeistä:
Kylppärin järjestys
Keittiön järjestys
Makkarin järjestys


Kengät, laukut ja korut

Sellaiset kengät, jotka ovat useiten käytössä, on meillä eteisen kenkäkaapeissa. Vaatehuoneissa pidänkin kaikkia korkkareita, saappaita sekä kesäisempiä kenkiä kuten balleriinoja. Kengät on isossa kaapissa, parissa rivissä peräkkäin (tila alkaa loppua näiden osalta kesken!)

Laukut taas ovat Ikean Vittsjö-hyllyssä, josta löytyy myös muut asusteet, kuten hatut, rillit, korut ja muutamat hiusjutut.
 Meikkaus & Hiustenlaitto

Vaatehuoneessa sijaitsee myös mun meikkauspiste ja kaikki meikit säilytänkin siinä. Samoin myös kaikki hiustenmuotoilulaitteet- ja aineet on säilytyksessä meikkipöydän laatikoissa. Meikkien järjestelyssä ehkä parhaiten toimii nuo Cubien Princess laatikot johon on tähän mennessä mahtunut ainakin hyvin kaikki meikit!

Vaatteet
Kaikkia vaatelaatikoita en alkanut nyt kuvailemaan, onhan ne lähes samannäköisiä kuitenkin! Kaikki pitkähihaiset, neuleet, kauluspaidat ja hupparit roikkuvat meillä henkareissa tangoilla. Harrin vaatteet löytyy oikealta puolelta ja minun vasemmalta puolelta. Myöskin molempien rekkien alla on lipastot, johon saa helposti mahtumaan kaikki housut, t-paidat, sukat, alusvaatteet jne.

Olenkin ostanut ylälaatikoihin Ikeasta hyvät lokerot, johon on helppo pystyviikata myös sukat ja alusvaatteetkin. Jokainen vaate on helposti nähtävillä, kun ne on pystyviikattuna ja silloin vaatteita mahtuu myös paremmin laatikoihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti