2018/05/25

5 X WHERE TO VISIT (EAT) IN LONDON 

Hellouu ja ihanaa perjantaita sinne ruudun taakse! Kivaa kun viikonloppu alkaa taas, vaikka itselläni se meneekin töiden merkeissä. Ajattelin nyt kuitenkin palata vielä Lontoon matkaan ja kertoa teillekin nämä ihanat ruokapaikat, jossa vedimme mahamme aivan liian täyteen tai herkuteltiin muuten vaan! Olisi kyllä niin luksusta käydä joka päivä aamupalalla jossain kivassa kahvilassa!

Peggy Porschen

116 Ebury St, Belgravia, London

Peggy Porschen oli kyllä itselleni juurikin se unelmien kahvila joka sulatti oman sydämmeni täysin! Ulkonäöltään tuo kahvila oli niin äärettömän söpö ja huomasi että muutama muukin oli tullut varmaan kahvilan ulkonäön takia sinne, tuon oven vieressä oli hirveän pitkä jono ja kahvila oli aivan tupaten täynnä, vaikka paikka oli menossa jo puolen tunnin päästä kiinni. Nappasimmekin mukaan todella herkulliset muffinssit (jotka sai kans tosi söpöön pakettiin!) Tänne suuntaan kyllä toisenkin kerran, en ole ikinä saanut mistään yhtä hyviä (ja kalliita) mufinsseja!


Bill ` s

119-121 Baker St, Marylebone, London

Tänne me eksyttiin ihan vahingossa ensimmäiselle aamupalalle - vaikka meillä olikin kiire jo Harry Potter visiitille, saimme niin hyvät vohveliaamiaiset että olimme turvoksissa koko loppupäivän! Osa varmaan näkikin videopätkän mun instastoryssä kun kuvailtiin meidän aamiaista täällä.. :D


The Ivy Cafe

120 St John's Wood High St, London

Etsimme epätoivoisesti Sephoraa Lontoon suunnilta ja samalla reissulla päädyimmekin Ivy Cafeeseen aamupalalle. Meidän onneksemme yksi pöytä oli enää vapaana ja tämä paikka nousi kyllä ehdottomasti suosikikseni! Tunnelmallinen sisustus, ruuat jotka oli kauniisti aseteltuja ja saimme myös rupatella aivan ihastuttavan "Hermes mummun" kanssa (joka myös kommentoi tätä meidän aamupalan kuvaus sessiota, että ruokamme jäähtyy :D) Täällä olisin kyllä voinut istuskella koko päivän syöden kaikkea hyvää! 


Vertigo 42

Tower 42, 25 Old Broad St, London

Vertigon näköala shampanjabaarissa kävinkin jo viime Lontoon visiitillä. Nyt kuitenkin menimme illasta, harmiksemme tuolloin oli pilvinen ja harmaa keli, joten näkymät eivät olleet yhtä hienot kuin viime kerralla! Päiväsaikaan tuolla on myös hiukan rauhallisempaa, kun nyt perjantai iltana paikka oli tupaten täynnä. Paikkaan on tehtävä myös pöytävaraus etukäteen. 


Le Pain Quotidien

81-85 Notting Hill Gate, Kensington, London

Yhdet överi aamiaiset kiitos! Täällä teimme tosiaankin niin, meidän pöytä notkui aivan täynnä kaikkea hyvää aamupalaa. Ruuasta en kyllä keksi mitään pahaa sanottavaa! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti