2018/05/14

FIRST DAY IN PICNIC 


Kesä on vihdoin täällä!! Okei, itselläni tää tuli ainakin aivan puskista, tuntuu etten meinaa löytää edes mitään kesävaatteita hahah. Täytyisi ehkä rientää shoppailemaan, tuntuu oikeasti että eihän sitä ole tarvinnut mitään shortseja, toppeja tai mekkoja vuosikausiin! Nyt yritän kuitenkin ottaa kaiken ilon irti näistä ihanista keleistä, toivottavasti tää helle ei loppuisi koskaan!

Eilen vietettiinkn kesän ekaa piknik päivää ja vaikka en kauaa jaksa köllötellä auringossa (koska siitä ei ainakaan itselleni ole mitään hyötyä, kiitos vitivalkoinen ihoni..) niin ihanaa vaan olla rauhassa paikallaan ja nauttia auringosta. Blogiakin kohtaan inspiraatio on noussut kyllä huimasti, ihana päästä kuvailemaan asujakin joihin ei tarvitse miettiä takkia! Mutta vaikka kuljenkin kamera mukana päivittäin, niin sitten en taas hentoisi istua koneella näillä keleillä, vaikka postausaiheta oisi nyt taskut täynnä. Tälläkin hetkellä makaan bikineissä riipputuolissa läppäri sylissä, pakko ottaa kaikki ilo irti tästä kesästä :D

Olisi kyllä kiva kuulla, kerkeättekö lukemaan blogeja samaan tahtiin kesällä kuin yleensä? Itselläni ainakin jää hiukan vähemmälle blogien lukeminen, mutta haluan kuitenkin kirjoittaa omaa blogia vähintään sen neljä kertaa viikossa. Puhelimen läprääminenkin jää vähemmälle, etenkin nyt kun Iphoneni on keksinyt että akku menee jos on liian kuuma?! Luulin että tämä ongelma tulee vastaan vaan niillä pakkaskeleillä.. Nyt toivottelen kuitenkin ihania aurinkoisia kelejä teillekin, mä suuntaan nyt uittamaan hevosia ekaa kertaa tänä kesänä, jee!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti