2018/05/11

LONDON SHOPPING HAUL 

Hellouu! Olisiko jo aika esitellä hiukan Lontoon ostoksia? Tili tyhjeni kyllä helposti tuolla reissulla ja ostin myös paljon sellaisia asioita, mitä ei alunperin pitänyt. Mutta löysin kuitenkin niin kivoja juttuja! Yllätyin kuitenkin, että mun vaateostokset jäi hyvin pieneksi ja suurimmaksi osaksi rahaa menikin alusvaatteisiin sekä asusteisiin, oops.. Mutta minkäs teet, Victoria Secret`s hullaannuttaa mut joka kerta ja sama juttu käy kyllä muissakin luksusliikkeissä!

Victoria Secret `s

VS:ällä vierailimme ainakin kolme kertaa reissumme aikana ja kaikkien meidän rahapussit taisi tyhjentyä enimmäkseen sinne.. Joka kerta löysimme kuitenkin aina jotain uutta ja ihanaa ja innostuinkin nyt uusimaan koko alusvaatelaatikkoni uusiksi! Alusvaatteiden lisäksi mukaan tarttui uusi ihana pyjama sekä tuoksuja ja rasvaa.

Top shop & Primark

Primarkissa ei kovinkaan kauan jaksanut shoppailla - siellä oli aivan järjetön ihmishulluus käynnissä, joten teimme vaan pikaisen kierroksen siellä ja sovitimme vaatteet. Mukaani lähtikin sieltä kahdet ihanat korkkarit, yksi keltainen paita ja tuo aivan äärettömän söpö Disney muki!! Top shopista ostinkin sitten söpöjä muistiinpanovälineitä, glitteriteippiä ja pörröiset passinkuoret.. Kaikkea juuri sellaista todella söpöä, mille ei olisi pakolla tarvetta, mutta niitä ei löydä suomestakaan :D


Louis Vuitton

Vuittonilta mulla ei ollut tarkoitus ostaa mitään, mutta satuimme kiertelemään kyseisessä liikkeessä ennen lennolle lähtöä. Näinkin ekaa kertaa livenä nyt tämän paksumman harmaan huivin ja ihastuin aivan täysin. Muutenkin siellä oli jotenkin niin ihana myyjä että se sai jotenkin suostuteltua mut ostamaan tän huivin.. :D Olin kyllä haaveillut kyseistä huivia monta vuotta ja nyt olen kyllä super tyytyväinen että ostin sen! 
 
 

Sportsdirect

Turkoosi adidaksen kevytuntuvatakki löytyi aivan vahingossa - haaveilin tätä jo aiemmin kun näin tämän Zalandon sivuilla, mutta en hennonut ostaa. Harmitti sitten jälkikäteen kun takki oli loppuunmyyty, mutta nyt bongasin tämän alennuksessa ja omassa koossani tuolta sporttikaupasta niin olin aivan onnessani! 
 
 

Urban Decay

Tässä kans meikkihaave, jota olen ainakin vuoden verran miettinyt. Mutta olen todella huono pistämään rahaa meikkeihin, vaikka ne on aina niin ihanan näköisissä purnukoissa ja muutenkin olisi kiva omistaa sellainen järjetön meikkikokoelma! Nyt kuitenki lentokentältä nappasin tämän Urban Decayn Heat luomiväripaletin ja voi vitsit miten tykkäänkin näistä sävyistä! 
 
 

Gucci

Tämä taisi olla ainoa ostos, jota olin suunnitellut jo ennakkoon.. :D Ihan ekana päivänä suuntasimmekin shoppailemaan ja ainoa ostokseni oli tämä Guccin musta nahkainen vyö! Tämä toimii kyllä niin hyvin monen asun kanssa!
Tällaisia shoppailuja siis tällä kertaa! Pari vaateostosta jätinkin kuvailematta koska tulette varmasti näkemään ne tulevissa asukuvissa!  Onneksi vaikka ratkesinkin shoppailemaan enemmän mitä piti, niin lähes kaikki mahtui mun minimatkalaukkuun takaisin tullessa! :D 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti