2018/05/02

PHOTOS FROM LONDON 

Makoilen edelleen sohvalla katsoen Netflixiä, koska ulkona on taas niin mälsä keli, ettei huvita lähteä ulkoilemaankaan. Lontoossakin oli viime viikolla parempi keli kuin mitä nyt suomessa on tällä viikolla ollut, millonkohan se auringonpaiste löytäisi tännekin?! Okei, osui tolle reissulle kaksi sateista päivää, mutta nekin oli melko kuurosateita. Mutta nyt on ainakin hyvin aikaa käydä läpi näitä Lontoon kuvia joita kertyi kameraan iso läjäys ja ajattelin tulla muutenkin kirjoittelemaan vähän meidän viime viikon reissusta!

Lontoon reissumme sisälti mm. shoppailua, ihanissa kahviloissa kiertelyä, vaaleanpunaisten kukkapuiden bongailua, paljon kuvaamista, Harry Potter kuvausmestojen kiertelyä, donitsien herkuttelua sängynpohjalla ja kahden siskopuolen kanssa pöllöilyä neljän päivän ajan!
Yövyimme hotelli Novotelissa, joka sijaitsi Paddingtonissa. Tuo hotelli oli kyllä kaikinpuolin todella hyvä, niin sijainniltaan kuin palvelultaankin! Myös Hyde Park oli kävelymatkan päässä tuolta ja ekana päivänä kävelimmekin Harrodsille shoppailemaan. Kävimme joka aamu syömässä aamupalaa muualla, mutta viimeisenä aamuna söimme hotelliaamiasta, joka oli kyllä myös todella hyvää!

Joka päivä meillä kertyi yli kymmenen kilometria kävelyä ja olimme hotellilla aina vasta myöhään illasta. Vaikka aluksi tuntui, että meillhän on hyvin aikaa kierrellä kaikki paikat, niin silti jäi vielä paljon näkemättä! Lontoo kyllä pääsee itselläni ainakin tämän hetken top-3 lempparikaupunkeihin, mutta ehdottomana ykkösenä edlleen kyllä pysyy New York! Mutta eiköhän sitä tule taas jossain vaiheessa buukattua lennot taas Lontoon suunnalle..

Nyt kun reissuväsymys alkaa helpottamaan, niin koitan käydä kaikki kuvat läpi ja laittaa tänne välillä aina Lontooseen liittyviä postauksia. Ajatuksina olisi ainakin kirjoittaa mahdollisesti kahvilasuosituksia, ehkä pientä videokoostetta ja shoppailusta postausta, miltäs kuulostaisi?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti