2018/05/13

SISUSTUSHAAVEENI JUURI NYT 

Kuten viime postauksessa mainitsinkin, sisustuskärpänen on iskenyt tänne ja lujaa. Vaatekaupoista en ole meinannut löytää lähiaikoina juuri mitään, mutta sisustuskaupoissa voisin haalia taas kaikkea mahdollista uutta! Vaikka nyt haluan, että kotona on mahdollisimman vähän mitään turhaa, niin en kuitenkaan pystyisi ikinä olemaan sellainen, joka ei ostaisi mitään turhaa asiaa kotiinsa. Musta on niin kiva saada välillä vaihtelua kotiin ja tänä keväänä olen erityisen hullaantunut kaikkeen mahdolliseen söpöön ja pastellinsävyihin!

Sisällä toivoisin muutoksia niin pinnoissa kuin sisustusesineissä. Jotain uutta remonttia olisi tosi kiva tehdä, mutta näillä mennään nyt ainakin toistaiseksi! Sävymaailma kuitenkin pyörii vaalean, harmaan sekä vaaleanpunaisen keskellä. Muutamia uusia käyttötavaroita olisi hankittavana, kuten uusia pussilakanoita, pyyhkeitä, jne, mutta niiden lisäksi haluaisin myös kauniita kahvikuppeja ja ehkäpä jonkun oikean viherkasvinkin! Mattokaupat olisi myös tarkoitus jossain vaiheessa kiertää läpi, olen ehkä turhankin kauan jo haaveillut uudesta keittiön sekä makkarin matosta!


Sisustaminen on nyt oikeastaan keskittynyt enimmäkseen sinne ulos - on ollut kyllä ihan parasta kun on saanut laittaa terassia mieleisekseen! Kävinkin hakemassa takapihalle nyt toisen riipputuolin, mutta sen lisäksi olisi kiva saada myös jotain koriste-esineitä, söpöjä piknik/grillaustarvikkeita ja tietysti paljon kukkia! 

Nyt onkin ollut ihanaa kun on ollut jo niin lämpimiä päiviä. Takapiha on ollut kovalla käytöllä ja olenkin lähinnä joka päivä vaan makoillut noissa riipputuoleissa hahah! Odotan jo innolla että pääsisi grillailemaan kunnolla ja istuttamaan niitä kukkia! 
 
Yhteistyössä Esprit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti