2018/05/09

VAALEANPUNAISTA KUKKALOISTOA 

Miten kävi mun bloggaustauon? Melko kehnosti heh, mutta innostuin eilen kuvailemaan kotona kun eksyin päivällä vahingossa kukkakauppaan. Älysin myös, että inspiraation puutteesta ei todellakaan ole ollut pulaa, päinvastoin, aivoni koittavat haalia kaikkea mahdollista ympäriltä ja keksin koko ajan uusia kuvattavia asioita ja postausaiheita. Pää tuntuukin olevan sitten melko pyörällä kaikesta siitä ja se aiheuttaa kyllä suurta väsymystä. Someväsymys jatkuu siis edelleen, mutta haluan silti tulla kirjoittelemaan blogiin aina kun siltä tuntuu, puhelimenkäyttö saakin olla sitten vähemmällä!

Maanantaina siivoilin kotona koko päivän ja sain kevätsiivouksen valmiiksi, ihanaa kun sai taas heitettyä turhia tavaroita roskiin ja harkitsen myös kirppispöydän vuokraamista. Nyt kun koti on myös puhdas, niin on kiva alkaa tekemään pikkuhiljaa pihatöitä ja hullaannunkin yleensä kaikista kukista heti kun nurmikko alkaa vähänkin vihertämään.. Olenkin aina turhankin ajoissa ostamassa jo kesän ensimmäisiä kukkia ulos, mutta tällä kertaa en ostanut kuin yhden krysanteemikukkasen, joka on helppo vielä napata yöksi sisälle!

 Eilen otinkin aurinkoa terassillamme shortsit jalassa ja samalla suunnittelin tulevan kesän sisustusta. Terassille pääsikin nyt "uusi" pöytä, tuo vanha puinen tynnyri. Varastosta olisi vielä tarkoitus etsiä tyynyt ja aloin myös haaveilemaan toisesta roikkuvasta "pallerotuolista".. Saa nähdä jatkanko samalla linjalla kuin viime kesänä, mutta vähän houkuttelisi käydä etsimässä toista riipputuolia tuohon!

Kääntelin ja vääntelinkin kalusteita ympäri terassia ja totesin vaan, että miksi grillin kaasupullo pitää olla joka paikassa rumasti näkyvillä?! :D Aloin myös haaveilemaan että olisipa meidän terassilla edes osittain lasitus, niin kalustaminen olisi senkin puolesta helpompaa, kun nyt joutuu miettimään että tekstiilien on pysyttävä katoksen alla Hiukan ehkä omakotitalokuume nosti taas päätään, miten se iskeekin joka keväänä?!

 Ulkokukkien lisäksi kotoamme löytyy parista maljakosta vaaleanpunaisia/pinkkejä tekokukkia, koska muuten mulla menisi kyllä omaisuus kukkiin.. :D Vaaleanpunaiset hortensiat onkin ollut aiemmin olohuoneessa, mutta nyt siirsin ne keittiöön kun H toi olohuoneen uuteen maljakkoon vaaleanpunaisia ruusuja! Vaatehuoneeseen kaipasin myös jotain pinkkiä väriä, joten tekokukat toimivat sielläkin!

Loppukuusta käynkin varmaan sitten hakemassa loput kukat ulos, joten tulen sitten postailemaan ehdottomasti meidän valmiista takapihasta! Onko siellä muita jotka ovat innoissaan ostaneet jo ulkokukkia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti