2018/06/22

LOMALEIVON MÖKKIVIIKONLOPPU 

Yhteistyössä Lomaleivo

Hellurei ja kivaa juhannusaattoa! Kaikki taitaa olla jo aikalailla juhannuksen vietossa, mutta tulin kuitenkin julkaisemaan pienen kuvapläjäyksen viime viikonlopulta! Suuntasimme tosiaan 15 muun bloggaajatyttösen kanssa kohti Lomaleivon mökkejä, jossa meitä odotti mm. ihana Olivia lammas, poreammeet sekä rento viikonloppu kahdessa eri mökissä, Kielossa ja Kissankellossa. Oli hauskaa päästä tutustumaan aivan uusiin tyyppeihin tuon viikonlopun aikana ja ihana kun viikonloppu koostuikin enimmäkseen siitä, että kaikki menivät kamerat kädessä ympäriinsä ja kuvasivat aivan kaikkea! :D Voitte vaan arvata, tähänkään postaukseen ei ollut kovinkaan hankalaa löytää kuvamateriaalia!
 Lomaleivo tosiaan löytyy aivan Leivonmäen kansallispuiston kupeesta ja olikin kiva päästä mökkeilemään näinkin lähelle! Meidän sakille oli varattu kaksi 8 hengen mökkiä, jossa molemmissa oli ulkoporeammeet sekä grillausmahdollisuus ihanassa kesäkeittiössä. Aivan naapurissa olikin sitten Röykkälän lammastila, jossa kävimme lauantaina aamupalalla. Lammastilalla päästiinkin tutustumaan yli ystävälliseen Olivia karitsaan, joka hengaili Nöpö koiran kanssa pihalla vapaana! Olivia lampaan lisäksi tilalta löytyi myös 70 muuta lammasta, mutta ne eivät olleet yhtä tuttavallisia kuin tämä innokas pieni karitsa. Päästiin myös tutustumaan vanhempaan mökkiin, kesätorppa Himmaan jossa oli todellakin vanha ihana maalaistunnelma!

 Mitä sitten meidän viikonloppu pitikään sisällään? Kuten mainitsin, paljon kuvaamista mutta sen lisäksi myös vietimme aikaa perjantaina ja lauantaina poreammeessa, kävimme kävelemässä (kuvailemassa) kansallispuistossa, grillailtiin ja käytiin myös lauantaina katsomassa ihanaa auringonlaskua järven rannalla, joka oli aivan mökkien lähistöllä. Moni uskaltautikin heittämään talviturkin, mutta itse pääsin taas polviani myöten järveen kun totesin että en tule tarkenemaan :D Onneksi tuon järvireissun jälkeen saikin sitten mennä lillumaan moneksi tunniksi lämpöiseen porealtaaseen!

Sunnuntaina vietettiinkin koko porukalla kunnon brunssia ennen lähtöä. Olinkin varautunut brunssiin Mikki Hiiri vohveliraudan kanssa, eihän brunssi ole mitään ilman vohveleita hahah!
Vaikka saankin elää tällaista maalaiselämää ihan arkipäiväisesti, tuolla oli silti ihanan rento tunnelma. Maalaismaisemassa on vaan jotenkin ihanan rauhaisaa, eikä koko viikonloppuna lähdetty kansallispuistoa kauemmas.

 Kaksi ylempää kuvaa Marianne Saarinen

 Tällaisia bloggaaja-viikonloppuja saisi kyllä olla enemmänkin, oli mahtavaa päästä tutustumaan ja juttelemaan muiden bloggaajien kanssa! Kiitokset vielä bloggajatytöt sekä Lomaleivo joka mahdollisti tämän meidän mökki viikonlopun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti