2018/06/27

OLOHUONEEN JÄRJESTYS

Olenkin postaillut melkein koko meidän kodin järjestyksen tänne blogin puolelle (keittiön , makuuhuoneen , kylpyhuoneen ja vaatehuoneen postaukset löydät näistä linkeistä!) ja nyt tosiaan olisi vuorossa näyttää miltä meidän olohuoneen kaapeissa näyttääkään. Meillä ei kyllä olohuoneessa säilytetä juurikaan mitään, koska siellä ei ole kauheasti säilytystiloja, ainoastaan sohva ja tv-taso jotka molemmat ovat vähän väljässä käytössä!

 Meillä on levitettävä sohva jonka sisältä löytyy säilytystilaa. Täällä tuleekin säilytettyä vieraille peittoja, tyynyjä ja pussilakanoita. Näiden lisäksi tänne mahtuu myös ylimääräiset sisustustyynyt jotka ei ole tällä hetkellä käytössä. Kaikista paras keksintö noille peitoille ja tyynyille on kyllä ehdottomasti tuollaiset tyhjiöpussit joilla lisätilaa saa yllättävän paljon!

Tv-tasossamme on käytössä neljä eri laatikostoa, kaksi vetolaatikkoa ja kaksi sivukaappia jossa on hyllytilaa. Tv-tasossa säilytetäänkin kaikkea elektroniikkaan liittyviä asioita, pleikkaria, kaiutinta, leffoja, pelejä, kirjoja ja lehtiä. Kaikki elektroniikkajohdot ovat vielä erillisessä laatikossa.
Vetolaatikosta löytyykin kaikki meidän pienet työkalut, kuten ruuvit, naulat jne jotka säilytetään Ben&Jerrysin jäätelokulhoissa. Ehkä tulevaisuudessa kuitenkin haluaisin säilyttää kaikki tällaiset työvälineet jossain varastossa tai autotallissa, mutta nyt kun ei ole häkkivaraston lisäksi muuta pihapiirissä, niin nämäkin täytyy säilyttää sisätiloissa.

1 kommentti:

  1. Ihana koti teillä💗 Mistä olet ostanut olohuoneen levitettävän divaanisohvan ja valkoiset verhot?

    VastaaPoista