2018/06/13

UUSIMMAT KOSMETIIKKATUOTTEET

Kaupallinen yhteistyö Bangerhead 

Nyt vihdoin se iski - innostuin hankkimaan uusia kosmetiikkatuotteita! Olen kaivannut niin paljon uusia tuotteita päivittäiseen käyttööni ja nyt sainkin testattavaksi Bangerheadilta muutaman uutuuden ja sen lisäksi myös pari vanhaa vakkaria jotka olivat jo loppuneet! Olen näin kesän tullen innostunut ottamaan selvää hiukan ihonhoidosta ja pyrkinyt myös kulkemaan ilman meikkiä, jotta iho saisi välillä olla rauhassa. Nyt kuitenkin kurkataan mitä paketti sisältikään!

Ekana ne vakkarituotteet, joita tässä löytyy kaksin kappalein! Olen huomannut että lemppari huulimeikeikseni on osoittautunut Nyxin Soft Matte Lip Creamit sekä Macin huulipunat. Mac Lipstick Satin tulikin itselleni tutuksi kun ostin sen pari vuotta sitten Tampereelta ja satuin löytämään täydellisen nudesävyn joka onkin sävyltään Fleshpot. Huulipuna on mukavan pehmeä ja helppo levittää nopeasti, ei ole liian vaalea eikä liian ruskea, eli juuri täydellinen sävy! Tämän kaveriksi tuli tilattua myös Mac Lipstick Cremesheen sävyssä Pink Pearl Pop.

Tilasin myös Nyx Soft Matte Lip Cream huulipunan jossa yksi lempparisävyni oli päässyt loppumaan, joten tilasin uudelleen tämän Zurich sävyn joka on myös sopivan nudehtava ja luonnollinen puna! Vahingossa myös ostoskoriini päättyi aivan äärettömän söpö Real Techniques Brush Crush 300 Powder puuterisivellin, eihän tuota nyt voinut vaan olla tilaamatta?! Voisin haalia kaikki meikkisiveltimeni tuossa sävyssä..

Peitevoide on varmaan mun yksi kulutetuimmista meikeistä, enkä ole vielä oikeastaan löytänyt täydellistä versiota siitä, omistanhan melko tummat silmänaluiset ja ärsyttävästi punoittavan nenän. Nyt testattavaksi tulikin Mac Pro Longwear Concealer jonka toivon peittävän hyvin ihovirheitä ja tummia silmänalusia! Plussaa tässä ainakin oli se, että voidepurkki oli suurempi kun yleensä kaikki peitevoiteet myydään hyvin pienissä purnukosisa ja niitä saa olla koko ajan ostamassa uusia!

Ansaitsisin varmasti jonkun maailman laiskimman ihonhoitaja tittelin - En ole ikinä eläessäni omistanut mitään päivä/yövoiteita! Olen laittanut kasvoilleni aina jotain kosteusvoidetta, eikä sillä todellakaan ole ollut väliä mitä se on ollut. Itselläni on välillä kuitenkin kuiva iho, joten olisi hyvä että ihon kosteus pysyisi kunnossa. Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator 50ml olikin helppo valinta päivävoiteeksi, voide sisältää aloe-vettä, joka kosteuttaa ihoa automaattisesti jopa 72 tunnin ajan.

 Swiss Clinic Self-Tan Drops avulla saakin tasaisen päivityksen iholle ja samalla tuote myös kosteuttaa ja vahvistaa ihoa. Käytin ensimmäisellä kerralla tuotetta ihan pelkästään, mutta tätä voi myös laittaa päivävoiteen sekaan. Laitoinkin heti kuvan jossa näette miltä tuote näyttää kasvoilla yhden käyttökerran jälkeen, en ole kovin montaa meikitöntä kuvaa edes tänne laittanut ja nyt olen pystynyt olemaan jo melko hyvin meikittä! Itse olen niin kalkkilaivan kapteeni, että olen meikannut kauppaankin menoa varten. Nyt kuitenkin voin pitää myös niitä meikittömiä päiviä käyttämällä tätä itseruskettavaa! Rusketusrajankin pystytte näkemään hiusrajastani, eli tätä tosiaan kannattaa levittää ihan hiusten tyveen saakka.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti