2018/07/31

TB STYLE - HEINÄKUU 

Heippa ja oikein kivaa maanantai-iltaa! Tämä taitaakin olla heinäkuun viimeinen postaus, en ymmärrä miten aika taas meneekään niin nopeaa! Ihan hassua ajatella että ylihuomenna ollaan jo elokuussa ja sitten alkaa syksy lähenemään. Huomenna kuitenkin olisi tarkoitus lähteä katsomaan miltä asuntomessuilla näyttää ja samalla ajattelin poiketa ihan ekaa kertaa elämässäni käymään Yyterissä! Nyt kuitenkin kurkataan miltä mun asukokonaisuudet onkaan näyttäneet 7 vuoden aikana näin heinäkuussa.

2012 Asu on ihan ookoo! Nykyään en kyllä pukisi enää noin lyhyttä hametta päälleni, mutta raitapaita toimii kyllä hyvin mustan hameen kanssa. Aloin ihan hiukan ikävöimään jälleen tuota superpitkää tukkaaa..

2013 Ihonväri on ainaki oranssi jos ei muuta :D Tuo valkoinen tukka kyllä sopii hyvin keltaisen paidan kanssa yhteen ja voisin pukea asun uudelleen, jos paita olisi jollain tapaa vähän istuvampi tai erilainen! Leopardilaukku ei kyllä sovi kuin rannalla oleskeluun eli sen vaihtaisin ainakin toiseen!

2014 Tämä asu on muuten kuvattu lähes samassa paikassa kuin tuo 2013 vuoden asu, Kotkan satamassa! Tästä asusta kyllä tykkään, miksiköhän olen unohtanut täysin tuon Juicy Couturen vyön?

2015 Toisaalta voisin pukea asun uudelleen, toisaalta en! Tuo laukku on ihanan pirteä, vaikken sitä enää omistakaan. En kuitenkaan ehkä osaisi enää käyttää tuollaista peplum-toppia.

2016 Shortsi+kauluspaita yhdistelmä, ihan kiva! Shortsit kuitenkin vaihtaisin vähän pidempiin ja laitttaisin paitaa enemmän housujen sisään.

2017 Viime vuoden asu onkin ollut tänäkin kesänä käytössä, eli pukisin uudelleen! Tommy Hilfigerin body toimii kyllä hyvin shortsien kanssa!

2018 Tämän vuoden asu on taas hiukan hempeämpi ja vaatekaupassa mietin uskallanko ostaa tuota hametta, kun olen jotenkin surkea käyttämään tuollaisia tyttömäisiä hameita. Nyt kuitenkin se on ollut käytössä useiden eri asukokonaisuuksien kanssa ja näin hellepäivinä tuo toimii ja tekee asusta hiukan erilaisen! (Harri mainitsi että tuo hame muistuttaa hiukan lampunvarjostinta..)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti