2018/08/21

ASUNTOMESSUJEN SUOSIKIT

Vaikka asuntomessut ovat loppuneet jo pari viikkoa sitten, niin haluan palata näihin lempparikohteisiini! Olenkin tainnut listata joka vuosi blogin puolelle muutaman suosikkikohteeni messuilta ja nytkin löysin kolme suosikkia, jotka jäivät mieleeni jollain tapaa. Kaikkia kohteita emme kerenneet kiertää, joten katsoimme lehdestä mitkä kohteet voisivat olla meille mieluisimpia. Itseeni iskee edelleen ne vaaleat kodit ja jossa on kuitenkin sitä jotain erilaista, esimerkiksi tällaisena harakkana kiinnitän huomion kaikkeen kimaltavaan... Mutta sen lisäksi tykkään myös joistakin luonnollisista materiaaleista, sekä mustavalkoisuudesta. En ehkä kuitenkaan osaisi omaan kotiinin kuvitella mitään suuria muutoksia, koska vaalea koti tuntuu kaikista eniten omalta, vaikka sisustuksen trendit muuttuvat ihan eri suuntaan.Dekotalo Villa Vaski

Vaalea kaksikerroksinen Dekotalon Villa Vaski ihastutti pohjaratkaisun takia. Sisustuksessa ei ollut mitään niin suurempaa "wau" effektiä, mutta pohjaratkaisu oli melko lähellä sellaista, jonka voisin kuvitella omakseni. Korkea huonekorkeus, suuret ikkunat, avokeittiö, vaaleat pinnat ja kaikista ihanin talossa oli, kun yläkerran makuuhuoneessa oli ikkunaseinä, josta näki suoraan joelle. PIhalla oli paljon terassitilaa ja myös ylhäältä oli käynti pienelle parvekkeelle.


Villa Hohde

Tämä oli kyllä ehdoton suosikkini tänä vuonna messuilla! Vaikka yleensä en innostu näistä yksikerroksisista taloista, tässä sisustusratkaisut jäivät parhaiten mieleeni (noh, koska kattokruunut ja kaikki kimalteleva!) ja sisustukseen oli tuotu luksusta jokaiseen huoneeseen, niin kodinhoitohuoneeseen kuin makuuhuoneeseenkin. Koirat oli myös ihanasti huomioitu sisustuksessa.
Kaikista paras tässä kodissa oli kyllä ehdottomasti takapiha, sieltä löytyi terassilta lasitettu osa, jossa on varmasti ihana viettää kesäiltoja (katsokaa nyt miten viihtyisä tuo koirienkin kolo on tuossa!) ja sen lisäksi takapihalla oli vielä erillinen rakennus, joka oli tehty vierashuoneeksi.

As Oy Porin Villa Sun

Messuilla oli tänä vuonna useampikin paritalokohde ja tämä yllätti, että ihastuin yhteen näistä! Asunnossa oli ihana kun yläkerran makuuhuoneesta oli käynti yläterassille ja samalla sieltä oli näkymät alakertaan. Suuret ikkunat toivat valoa asuntoon, eikä sisältäpäin olisi uskonut olevan paritalossa. Tässä kodissa ihastuin pastillinsävyjen, vaalean ja kullan yhdistelmään, sekä oli ihana nähdä kun asukkaiden koirien kuvia oli ihanasti esillä. Jotain samoja asioita löydän oman kodin sisustuksessa kuin tässä kohteessa oli.. (okei meillä on tuo sama matto kuin tuossa olkkarissa ja sainkin kuulla muutamalta ihmiseltä että luulivat tämän kuvan olevan meiltä :D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti