2018/08/17

ICELAND PICTURES PART. 2 

Heippa taas pitkästä aikaa! Outoa kuvitella että tänään alkaa taas viikonloppu, tulin viime yönä työreissulta ja tänään mulla oli tarkoitus viettää "älä tee mitään-päivä", mutta yllättäen se muuttuikin, kun kävin yhdessä työhaastiksessa ja nyt ajattelin pyhittää luppoaikani blogijuttuihin. Inspiraatio blogin kirjoitukseen on kyllä huipussaan ja tänäänkin olen innoissani menossa kuvailemaan pitkästä aikaa! Nyt kuitenkin halusin tulla postailemaan tänne vielä Islanti kuvia, niin kivaa fiilistellä ja palata noihin ihmeellisiin maisemiin, vaikka tällä hetkellä en koe yhtään reissukuumetta (ennemminkin olisi ihana tehdä kotona joku suursiivous, istua sohvalla villasukat jalassa katsoen Netflixiä ja aloittaa taas pitkän tauon jälkeen treenaaminen salilla, alan ilmeisesti olemaan jo valmis ottamaan syksyn vastaan?)

Nämä Islannin kuvat on napattu Akureyrin päästä, jossa yövyimme kaksi yötä. Yöpaikkamme oli kyllä huippu tuolla, ulkoa löytyi lämmin allas ja vieressä oli paljon hevosia joita kävimmekin innokkaasti kuvailemassa.. Myös Akureyristä löytyi hiukan enemmän vaihtoehtoja ravintoloiden ja kauppojen suhteen, kun aluksi ihmeteltiin miten Islannissa voikaan olla oikeasti niin autiota!
Akureyristä ajelimmekin autolla pitkiinsä, kävimme Myvatnilla kuumilla lähteillä lillumassa, (tämä ei ilmeisesti ollut niin turistirysä paikka kuin Reykjavikissa oleva Blue Lagoon) kiipeilimme tulivuoren huipulle, kävimme bongailemassa ryhävalaita (tästä erillinen postaus löytyykin täältä!) ja löysimme kraatereita sekä vesiputouksia. Koska halusimme säästää aikaa ja koko saaren kierrolle ei ollut tarpeeksi päiviä varattuna, otimmekin sisäisen lennon Akureyristä Reykjavikiin, joka kesti vajaan tunnin verran.

Reykjavikissa ei tullut juurikaan napattua kuvia, yllätyin miten pieneltä tuokin kaupunki näytti! Itselleni tuli jostain syystä mieleen Levin keskusta, paljon turistiliikkeitä, lahjatavaroita ja jopa joulukauppa löytyi tuolta! Vietimmekin Reykjavikissa vain yhden yön ennen kotiinlähtöä, reissuväsymys meinasi painaa tuossa vaiheessa jo niin paljon, että kiersimme hetken keskustassa ja kävimme syömässä ennen hotellin sänkyihin kaatumista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti