2018/08/27

TÄNÄ KESÄNÄ OLEN.. 

Hassua ajatella, että tällä viikolla tosiaan starttaa jo syyskuu. Vaikka syksyiset asiat ovat alkaneet rantautua elämääni (kuten neuleet ja salkkarit) niin on silti kiva muistella vielä millainen tämä kesä olikaan!

Tänä kesänä en halunnut laatia to-do listaa, vaikka yleensä olen tekemässä joka asiasta tehtävälistoja. Viime aikoina olen kuitenkin yrittänyt jättää listat vähemmälle ja tehdä ainoastaan asioita, joita oikeasti haluan enkä tunne niistä painetta tai stressiä, kuluttaa ainoastaan aikaani sellaisiin asioihin joista oikeasti nautin. Tähän kesään mahtui kyllä monta ihanaa hetkeä ja kaikista parhaimpia niistä oli ne, kun sai olla vaan ulkona ja viettää kiirettömiä hetkiä ihanassa helteessä! Toivottavasti yhtä lämpimiä kesiä tulisi vielä jatkossakin!

Käynyt Kiikunlähteellä Lahdessa. Tuolloin vietinkin aikaa Kouvolassa siskopuolieni kanssa ja lähdettiin minireissulle tsekkaamaan miltä tuo turkoosi vesi tuolla näyttikään!

Matkustellut ympäri Suomea ja sen lisäksi myös vieraillut Islannissa juhannuksen jälkeen! Oli ihana palata Suomeen reissusta, kun tänne iski pitkäksi aikaa helteet! Kesän aikana olen kiertänyt mm. Kouvolassa, Lahdessa, Porvoossa, Helsingissä, Porissa, Joensuussa, Tampereella, Kalajoella, Jyväskylässä jne!

Viettänyt bloggaajien kanssa kesäkuussa ihanan viikonlopun mökkeillessä lammastilan vieressä!
Myynyt asunnon ja muuttanut uuteen kotiin. Uudessa kodissa kyllä parasta on ollut kun iltauinnille on päässyt milloin vain!

Tuunannut pyörän kesäkuntoon (maalasimme vanhan mummopyöräni vaaleanpunaiseksi!) ja kulkenut sillä lyhyempiä matkoja aina sään salliessa! Vietimme myös Sinin kanssa kesällä piknik päivän ja pyöräilimmekin samalla ympäriinsä.

Viettänyt muutenkin useita piknik hetkiä, niin omalla parvekkeella tai ihan lähirannalla.
Syönyt jäätelöä varmasti päivittäin!

Viettänyt hääpäivää Haikon kartanossa.

Tehnyt parvekkeelle sängyn ja nukkunut siellä kaksi yötä katsoen illalla luontodokumenttejä!

Käynyt poikein kanssa ralleissa istumassa keskellä rämeikköä.

Liikkunut vedessä aina kun on ollut lämmintä! Tänä kesänä oltiin ennätyksellisen paljon suppailemassa (ilta-auringossa suppailu oli kyllä parasta!) ja olen myös uinut lähes päivittäin koko heinäkuun aikana. Sen lisäksi kävimme myös melomassa, soutelemassa sekä hevosia uittamassa.

Käynyt tsekkaamassa Porin asuntomessut ja viettänytkin silloin yhden yön parhaan ystävän kanssa autossa nauraen ja miettien tuleekohan koko hommasta yhtään mitään (varashälyttimet huutivat ihan muutaman kerran.. :D)

Viettänyt aikaa mökillä ja laittanut sitä vähän parempaan kuntoon, oli ihana aina työpäivän jälkeen mennä vaan lillumaan flamingon kanssa keskelle lampea täydelliseen hiljaisuuteen!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti