2018/08/25

TB STYLE - ELOKUU 

Oikein kivaa viikonloppua! Avasin läppärini heti tänään aamulla ja istahdin aamupalan kanssa hoitamaan kaikkia mahdollisia asioita, jotka ovat olleet rästissä. Niin ihanaa, kun on aikaa nyt vaan bloggailla, tätä olen kyllä kaivannut koko kesän ajan! Illalla kuitenkin olisi suunnitelmissa ehkä käydä viettämässä vähän mökkikauden päättäjäisiä, mutta muuten päiväni kuluu blogijuttuja hoidellessa. Olisi kiva kuulla mitä viikonloppu suunnitelmia teillä on? Nyt kurkataan kuitenkin miltä mun asut ovatkaan näyttäneet näin elokuussa 2012-2018 vuosien aikana!


2012 (vasen yläreuna) - Tuohon aikaan mulla näköjään oli otsatukkakin! Mutta asusta sanoisin ihan ookoo, en kuitenkaan pukisi kyseistä asua nyt uudelleen. Omistin tuohon aikaan varmaan 20 kappaletta tuollaisia halpis aurinkolaseja, onneksi ne on lähes kaikki hävitetty :D Tästäkin asusta multa löytyy enää Converset.

2013 (keskellä yläreuna) - Taas sanon että asu on ihan ookoo, jokin siinä ei kuitenkaan nappaa. Hiukan harmittaa kun olen myynyt nuo keltaiset farkkushortsit (vai olikohan nekin kenties sellaiset vesiraja pökät..?) mutta tästäkin asusta mulla löytyy enää nuo Jeffrey Campbellin korkkarit.

2014 (oikea yläreuna) - Tämän asun voisin ehdottomasti pukea uudelleen! Käytinkin tänä kesänä vielä tuota mekkoa, mutta Juicy Couturen vyö on ollut vähemmällä käytöllä. Ainoastaan kengät puuttuvat, jotka joutuivat lentämään roskikseen kun kulutin ne aivan puhki!

2015 (vasen alareuna) - Ihan kiva asu tämäkin! Voisin ehkä kuvitella tämän johonkin juhliin puettavaksi, tästäkin asukokonaisuudesta omistan enää vain laukun ja kengät..

2016 (alareuna keskellä) - Vanhassa Porvoossa otetut asukuvat, tämä asu kyllä toimii (vaikka tuo nahkahame on yllättävän hankala käyttää, se nimittäin meinaa nousta koko ajan niin ylös..) mutta kyllä, voisin pukea tämänkin asun uudelleen!

2017 (oikea alareuna) - Tämä asu onkin näistä mun lemppari! Tuo huppari on ollut vähällä käytöllä, mutta ehkä sen voisikin kaivaa pitkästä aikaa kaapin perältä?


2018 - Tämän vuoden asu on taas melko väritön ja simppeli, mutta kuitenkin kesäinen! Ekaa kertaa sain kuvattua myös nuo Puman supersöpöt rusettikengät! Näitä kuvia tulenkin julkaisemaan blogissa hiukan myöhemmin lisää.

Mikä näistä oli sun suosikkisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti