2018/09/11

KALENTERI SEURAAVALLE VUODELLE 

Kaupallinen yhteistyö Persoonallinenkalenteri.fi
 
Olen aina innoissani kun vuodenvaihde lähenee - tarkoittaahan se itselleni ainakin uuden kalenterin suunnittelua! Vaikka tätä vuotta on kyllä vielä reilu kolme kuukautta jäljellä ja itselläni ainakin kalenteri on käytössä vuoden loppuun saakka, on vaan jotenkin kiva saada jo seuraava kalenteri odottamaan tulevaa vuotta. Suunnittelinkin jälleen 2019 vuoden kalenterin Persoonallinenkalenteri.fi sivustolla ja tällä kertaa meidän maailmanympärysmatka olikin kansien suunnittelussa inspiraationa!

Nyt tänä vuonna käytössäni on ollut a4-kokoinen kalenteri ja olen kokenut, että kalenterin on hyvä olla iso, vaikka ainoa miinus on, että kalenteri ei mahdu mukaan mikäli ei kanna mukanaan isompaa laukkua. Aiempina vuosina minulla on ollut pienempiäkin kalentereita ja Persoonallisen Kalenterin sivuilta on mahdollista valita jopa viittä eri kokoa! Tämä iso on itselleni kyllä paras koko, sinne väliin mahtuu muovitaskuun hyvin kaikki tärkeät paperit ja työvuorolistat. Sen lisäksi myös takana on paljon tilaa muistiinpanoille, piirtelyille tai unelmakartoille. Nyt tähän ensi vuoden kalenteriin tulenkin tekemään meidän matkasuunnitelmia ja on helppoa, kun lentoliput ja kaikki muut tärkeät matkaan liittyvät paprut voi tulostaa kalenterin väliin mukaan.

Kalenterin kansien lisäksi sivujen ulkonäköön pystyy vaikuttamaan ja myös siihen mitä sivuja kalenterissa tulee tarvitsemaan. Tämän lisäksi laitan kalenterin väliin paljon kuvia inspiraatioksi ja haluan pitää kalenterin sisällön mahdollisimman värikkäänä! Haluaisin niin oppia kaikkia Bullet Journal juttuja ja opetella kirjoittamaan erilaisia fontteja, olisi niin kivaa kun kaikki sivut pysyisivät siisteinä ja niissä olisi ihania erilaisia fontteja ja kuvioita! Olen kuitenkin niin malttamaton, etten kerkeisi koskaan taiteilemaan mitään erilaisia fontteja ja piirrustuksia, vaan laiskana sitten tulostan suoraan erilaisia tekstejä muistiinpanojen keskelle.

Joko sulla on suunnitelmissa hankkia uusi kalenteri ensi vuodelle? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti