2018/09/01

MITÄ MÄ ODOTAN SYKSYLTÄ?

Vaikka tänään vietetään ihan ensimmäistä virallista syksyn päivää (koska syyskuu!) niin palataan silti hetkeksi vielä kesäisiin hetkiin, kun vihdoin ja viimein löysin auringonkukkapellon ja halusin tietysti mennä kuvaamaan sinne vielä yhdet kesämekkokuvat. Vaikka olen henkeen ja vereen kesäihminen ja rakastan lämpöä, niin silti odotan kyllä hyvillä fiiliksillä tätä syksyä. Ainoa asia, mikä huolestuttaa, on jatkuva palelu, koska joudun ihan näillä näppäimillä pukeutumaan pitkiin kalsareihin ja villasukkiin.. Olen aina ollut melkoinen vilukissa ja syksyn suuri miinus tulee kyllä ehdottomasti kylmistä keleistä, räntäsateista ja tuulenpuuskista. Nyt kuitenkin listasin niitä ihania ja kivoja juttuja, joita odotan tältä syksyltä!

- Kodin syyssiivous. Kaikki paikat on puhtaana ja järjesteltynä. Kesäkukat saa roudata jemmaan ja etuovelle saa asettaa uudet lyhdyt. Kotiin saa asentaa vihdoin lisää tunnelmavalaistusta ja polttaa uusia tuoksukynttilöitä.

- Pimeneviä iltoja jolloin voi istua lasitetulla parvekkeella, kuuman kaakaon kera viltin alla.
- Vihdoin ja viimein voi löhötä iltaisin sohvalla ja katsoa huolella lempparisarjoja. Salkkareiden uudet jaksot on aina syksyn varma merkki, mutta sen lisäksi sarjavalinnoistani löytyy Moderni Perhe ja Kardashien uusimmat jaksot.

- Englanninkielen opiskelu. Tänä syksynä olisi tarkoitus parantaa omaa kielitaitoa ennen reissuun lähtöä ja reilu viikon päästä meillä starttaakin parin kuukauden tiivis englanninkielen opiskelu! Toivon että motivaatio pysyy yllä, kun kurssista on joutunut maksamaan :D

- Uuden työn aloittaminen. Eilen kävin perehtymässä uuteen työpaikkaani ja odotan innolla millaisia juttuja pääsenkään tekemään tuossa työssä!


- Kellastuvat lehdet ja syksyiset värit. Olisi niin mahtavaa päästä Lappiin ruska-aikana, mutta ehkä koitan malttaa mieleni ja odotan jouluista Levin reissua. Heti kuitenkin kun vaahteranlehdet kellastuvat ja tippuvat puusta, hyppään koirien kanssa lehtikasaan kuvailemaan!

- Syksyiset asut ja neuleet. Mulla on jo muutamia suunnitelmia tulevia asuja varten, nyt on kiva kun ei tarvitse vielä vuorautua niin paksuun kerrastoon, vaan tarkenee ulkona neulekin päällä.

- Arki ja rutiini. Nämä on ollut edellen hiukan hakoteillä, kiirettä on ollut koko kesän ajan niin paljon, että on jotenkin ihana olla paikallaan ja rauhoittua. En varmaan jaksa koko syyskuun aikana edes matkustaa mhinkään, kun elokuulta kilometrejä on kertynyt auton mittariin varmaan lähemmäs 3000. Ihanaa vaan olla kotona.

- Liikkumista ja salille lähtöä! Ensi viikolla starttaan pitkään haudatut salitreenit ja koitan saada liikunnan osaksi taas arkeani. Nyt kuitenkin olen tykännyt käydä lenkillä ja se onkin ollut yks rentoutumistapa lähteä päivittäin aamulla tai illalla lenkkeilemään koirien kanssa. Tallille olisi myös tarkoitus lähteä useammin koska sekin on jäänyt tänä kesänä harmillisen vähälle!

- Mökkikauden päättäjäiset. Mökilläkin olisi tarkoitus käydä vielä kerran ennen talvikuntoon laittoa, takkatulen ääressä oleskelua ja saunomista viileänä syysiltana!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti