2018/09/13

TB STYLE - SYYSKUU 

Kurkataas jälleen, miltä asukuvat onkaan näyttäneet näin syyskuussa! Olen selkeästi blogin alkuaikoina ollut vähän laiskempi kuvaamaan asukuvia, koska kahdelta ensimmäiseltä vuodelta löytyi tasan tarkkaan yhdet asukuvat syyskuulta!
2012 (vas. yläreuna) - Käytin tuolloin aika useasti juurikin pinkkiä toppia ja koska se oli vähän löysä, niin se oli vedetty ponnarilla tuollaiselle mytylle edestä. Sen lisäksi myös lähes aina käytin nahkatakkia sekä lenkkareita. Ja tuo Guessin laukku... En enää kyllä ostaisi sitä jos kaupassa tulisi vastaan :D Tästä asusta ei siis mikään jatkoon!

2013 (ylhäällä keskellä) - Ainoa asukuva oli tämä peiliselfie, harmaa neule, raitapaita ja farkut. Aika perus simppeliasu, mutta tuosta harmaasta neuleesta en kyllä tykkää enää!

2014 (oikea yläreuna) - Tämä asu on kuvattu joskus koulun jälkeen, tykkään kyllä asusta ja voisin pukeutua tähän uudelleenkin!

2015 (vasen alareuna) - Näissä kuvissa näkyy niin ihanasti jo kaikki syksyn värit! Tämäkin asu on ihan kiva alkusyksyn asu, mutta tuubihuivin vaihtaisin kyllä ihan tavalliseen huiviin.

2016 (alhaalla keskellä) - Oi ihana Lappi! Mulla on ihan lievää lappikuumetta ilmassa, etenkin kun pääsisi nyt ruskan aikaan sinne. Tämä asu on ihan jees, tuota neuletta en kuitenkaan enää omista ja sen ehkä myös vaihtaisin tähän asuun!

2017 (oikea alareuna) - Viime vuoden asusta tykkään ja voisin tosiaankin pukea uudelleen! Ehkä voisi jo pikkuhiljaa alkaa käyttämään taas saappaita? 
 2018 - Tämän syksyn asu onkin hiukan kesäisempi, kiitos näistä lämpimistä keleistä, jotka olivat täällä ainakin näin syyskuun alussa vielä! Tästä asusta tuleekin sitten lisää kuvia myöhemmin! 

Olisi kiva taas kuulla teidän lempparinne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti