2018/10/10

JÄNKHÄLLÄ 

Aurinkoista keskiviikkoa täältä Levin päästä! Mä olen koko syksyn ajan haikaillut Lappiin pääsemisestä ja nyt vihdoin ollaan täällä pohjoisessa! Vaikka tämä reissu on työmatka, niin jotenkin täällä Lapin uumenissa tulee sellainen rento ja mukava fiilis, mitä kotona ei ole. Eilen meitä täällä vastassa oli ensilumi, sekä bongailtiinkin myös poroja! Itsehän juoksin autosta ulos pellolle, mutta yllättäen porot juoksivatkin karkuun samalla kun yritin epätoivoisesti napata edes muutamia kuvia hahah! Pysähdyimmekin lähes jokaisen porolauman kohalla ja muutamat köpöttelivät myös tien yli. Heti myös lumen nähtyäni alkoi joululaulut soimaan päässäni ja aloin kuumeisesti miettiä kaikkia joulujuttuja... En mitenkään aikaisessa ole tämän jouluhömpötykseni kanssa tai mitään, mutta sellainen pieni joulutonttu taisi lähteä sisälläni käyntiin!

Tänään lähdinkin aamupäivästä tuntureille kävelemään kameran kanssa ja otin myös ekaa kertaa kuvia kameranjalustalla. Yllättävän hyvin kuvailut onnistuivat, vaikka kuvaajaa ei ollut matkassa ja nyt mulla onkin ollut hirmuinen inspis kuvailla kaikkea mahdollista ja opetella koko ajan paremmaksi valokuvaajaksi!

Tulenkin julkaisemaan lisää Lappikuvia myöhemmin, nyt istun vaahtokarkkikaakaon kanssa kahvilassa ja hoitelen blogijuttuja. Ihanaa keskiviikkoa just sulle!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti