2018/10/01

MUN AAMURUTIINIT 

Tänään pompattiin lokakuun puolelle, mietin taas vaan mihin se syyskuu jäi? Syksy on mennyt supernopeaa ja lokakuun puolella olisi tarkoitus reissata niin Leville, kuin Helsingin päähänkin! Nyt kuitenkin ajattelin kirjoitella millaisia aamurutiineja mulla on. Mähän en ole yhtään aamuihminen, vaikka olen yrittänyt ottaa tavoitteeksi, että vietän aina rauhallisia ja ihanan kiireettömiä aamuja, mutta ainahan se ei niin mene, vaan useastikin nukkumatti vie voiton ja sitten saa taas säntäillä vauhdilla töitä kohti! Olisi niin kivaa, kun heräisi automaattisesti hyvinkin aikaiseen ja jaksaisi lähteä pitkälle aamulenkille, vetää rauhassa aamupalat ja kaakaot, katsoa telkkaria tai jopa postailla. Nyt varsinkin kun aamulla on ollut pimeämpää ja ulkona viileämpää, niin sängystä nouseminen alkaa tuntua joka päivä yhä hankalammalta, olishan se aika ihanaa vaan makoilla lämpöisen peiton alla tai viettää talviunta Muumien tyyliin!


 Mun normaali aamu

- Ekan herätyksen laitan yleensä 5:15 tai 5:30 ja sen jälkeen torkutan 15 min. Mutta toisen torkun jälkeen kyllä herään, mutta saatan selailla sitten sängynpohjalla yön aikana tulleet viestit, Instagramit jne.

- Sitten venyttelen, tästä on ollut hiukan apua niska- ja hartiakipujen kanssa, kun jaksaa pitää lyhyen venyttelytuokion joka aamu!

- Pesen hampaat, vessa, naamanpesu ja koirat saa aamuraksut.

- Vaatteiden vaihto ja koirien kanssa ulos. Rivitalossa asuminen oli melkoista luksusta, kun koirat pystyi päästämään takaovesta ulos!

- Pienen aamuhyppelyiden jälkeen alan meikkaamaan. Ensin laitan päivä- ja silmänympärysvoiteen. Sitten perus arkimeikki, eli meikkivoide vaan naamaan, välillä taas jaksan laittaa silmämeikin, mutta en joka päiväisesti. Sitten vielä hiusten suoristaminen tai muuten niiden laittaminen.

- Valitsen päivän vaatteet, otan eväät mukaan ja laitan laukun valmiiksi.

- Teen aamupalaa, joka yleensä ottaen arkisin on ruisleipää + maustamatonta jugurttia mustikoilla ja mustikkakaura-jauheella.

- Menen sohvalle aamupalan kanssa ja laitan Netflixistä pyörimään jakson Modernia Perhettä. Nyt vaan mulla alkaa olla tuo sarja melko loppusuoralla, enkä tiedä yhtään mitä sarjaa sitten alkaisin katsomaan! Toi on kyllä ollut paras hömppäsarja noin aamuisin.

- Sitten yleensä vitkuttelen sohvalla viimeiseen asti, ennen kuin joudun lähtemään. Heitän takin niskaan ja lähden kävelemään autolle päin ja autossa isken kaikki lämmitykset ja penkinlämmittimet täysille, että tarkenen ajaa töihin :-DEi kommentteja:

Lähetä kommentti