2018/10/12

TB STYLE - LOKAKUU 

2012 (vasen yläreuna) - Kuvan asu on ihan ookoo, mutta samaan aikaan en jotenkin tykkää siitä. Mitään näistä vaatteista en kyllä omista enää, mutta voisin ehkä kuvitella pukevani uudelleen tämän asun, jos vaihtaisin nahkatakin sellaiseen, jossa on karva valmiina, laittaisin ylipolvensaappaat ja farkut!

2013 (yläreuna keskellä) - Sovin ainakin kasvoiltani tuohon ruskan väritykseen.. :D Onneksi en enää tuppaa noin paljoa oranssia itseruskettavaa! Asu on ihan kiva, mutta tuubihuivin vaihtaisin johonkin toiseen ja laukun myös vaikka vaaleampaan versioon!

2014 (oikea yläreuna) - Tästä asusta mulla ei ole kyllä pahaa sanottavaa! Kuvauspaikka voisi kyllä olla joku syksyisempi, eikä minkään ostoskeskuksen edustalla napattu tausta!

2015 (vasen alareuna) - Orange is new black, again! Tää asu on jollain tapaa kiva, jollain tapaa taas ei. Pinkki laukku tuo kuitenkin tummaan asuun kivan piristyksen!

2016 (alareuna keskellä) - Asu on ihan ookoo, mutta tässäkin haluaisin vaihtaa jotakin. Tai ehkä tää asu ei ole ihan mun tyylinen, ehkä vähän liian sihteeri asukokonaisuus?

2017 (alareuna oikealla) - Tuo viininpunainen mekko on kyllä yksi luottovaatteistani, se toimii monessakin tilanteessa! Voisin siis pukea tämän kokonaisuuden uudelleenkin!

 2018 - Tämän vuoden asukokonaisuus on hiukan rennompi kuin mikään noista edeltävien vuosien asuista. En tiedä, onko musta tullut jotenkin mukavuudenhaluinen, mutta useammin mulla kyllä näkee legginssit ja huppari päällä, kuin farkuissa ja kauluspaidassa! Näitä kuvia tuleekin lisää myöhemmin blogin puolelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti