.PageList {text-align:center !important;} .PageList li {display:inline !important; float:none !important;} -->

2018/10/29

TULEVAN KODIN MUST HANKINNAT

Kaupallinen yhteistyö Sukhimatot 

Monelle blogini lukijalle on varmasti selvää, että yksi suurin unelmani on saada joskus se oma punainen tupa ja perunamaa. Okei, meidän talosta ei punaista sentään tule, mutta toivon kovasti saavani unelmakotini lähivuosina. Vaikka en tiedä, millainen koti meille tulee, niin olen tietysti laatinut sitä varten jo ostoslistaa.. Muutenkin omakotitaloon muuttaessa haluan panostaa sisustukseen ja valita kestäviä, laadukkaita ja ajattomia sisustusjuttuja ja huonekaluja, enkä tuoda kotiin mitään ylimääräistä ja turhaa. En halua tässä olla mikään pihistelijä, vaan haluan todellakin panostaa tuotteiden laatuun ja ulkonäköön! Nyt keräsinkin kollaasiin muutamia must-juttuja, joita aion joskus tulevaisuudessa hankkia kotiimme!Hay Hee tuoli - Olen aina jotenkin tykännyt tästä Hay Hee tuolista, vaikka minulla ei ole hajuakaan, mihin sen laittaisin tulevassa kodissani! Ihastun vaan jotenkin helposti kaikkiin ihaniin tuoleihin, joten tämä tulee ehdottomasti näkymään meidän sisustuksessa, vaikka Harri mainitsikin, että tuoli näyttää pyykinkuivaustelineeltä hahah!

String Pocket hylly - Olen aina käyttänyt hyllyinä pelkästään Ikean lack hyllyjä, joita on ehkä jo nähty tarpeeksi. Olen viime vuosina iskenyt silmäni tähän String Pocket hyllyyn, joka on ihanan yksinkertainen mutta ei kuitenkaan tylsä! Voisin hyvin kuvitella kyseisen hyllyn tulevaan työhuoneeseeni.

Kartell Componibili - Tämä taitaa olla ostoslistani uusin tulokas, olen nimittäin miettinyt makuuhuoneeseen kauan aikaa yöpöytiä. Vaihtoehtoja on ollut monia, mutta jotenkin ihastuin myös näihin Kartellin Componibili sivupöytiin ja nämä voisivat hyvin toimia myös kromin väirisinä!
Nappirahi - Vaatehuoneeseen olen suunnitellut, että seinät tulevat olemaan täynnä kaappeja, mutta keskellä huonetta voisi olla ylellinen nappirahi!

Huopapallomatto - Tulevaisuudessa aion panostaa myös kodin tekstiileihin. Haluan hankkia monia erilaisia ja laadukkaita mattoja, etenkin villamattoja!

Beni Ouarain matot - Olen joskus miettinyt, että olisi ihan huippua jos saisi suunnitella itse oman mattonsa. Ja Beni-Ouarain villamatothan on tosiaankin sellaisia! Matoissa saa itse valita koon, värin ja kuvion, eli voit suunnitella juuri sinulle sopivan maton! Beni Ouarainin matot on tehty 100% lampaanvillasta, eikä niissä käytetä ollenkaan väriaineita. Matot valmistetaan Marokossa ja työntekijöitä pyritään kouluttamaan koko ajan lisää ja heille maksetaan mattojen valmistuksesta oikeudenmukaista ja säännöllistä palkkaa. Eli ostamalla näitä superpehmeitä mattoja tuen samalla Marokkolaisten naisten työllistymistä!

Balmuirin kynttilät ja huopa - Balmuirin valikoimasta olen himoinnut laadukkaita vilttejä, tuoksukynttilöitä sekä myöskin ihanaa kylpytakkia!

Design Letters mukit - Näitä olen ollut monesti jo kiikuttamassa kassalle ja joka kerta olen jäänyt jotenkin harmittelemaan, kun en ole kyseisiä mukeja ostanut. Ehkä jonain päivänä hennon tilata nämä ja nämä sopisi myös hyvin vaikka meikkisiveltimien säilytyspurkeiksi!

Vitra DKR Wire Chair - Tuoli ihastukseni nro. 2. Vitran krominen tuoli on aina jotenkin ihastuttanut ja tämänkin voisin kuvitella sinne työpisteelleni!

Kartell Bourgie pöytävalaisin - Omistin joskus tästä lampusta pienemmät feikkiversiot, mutta jonain päivänä kyllä hankin tämän isomman Kartellin version kromin värisenä.

Eero Aarnio Kuplatuoli - Tämä on kyllä ehdottomasti sisustushaave nro. 1. En kyllä tiedä, raaskinko koskaan ostaa tätä tuolia, mutta oisihan tämä nyt aivan unelma! Olen pienestä pitäen haaveillut Eero Aarnion perinteisestä valkoisesta kuplatuolista, mutta meidän sisustukseen ehkä parhaiten sopisi tämä läpinäkyvä versio valkoisella pehmusteella.


Sukhimatot - Kuten aiemminkin mainitsin, haluan tulevaisuudessa panostaa uusiin mattoihin. Ihastuin todella paljon Sukhimattojen valikoimaan ja heillä onkin laadukkaita käsintehtyjä mattoja, jotka ovat lujaa tekoa. Tämä Khajida salmiakkikuviollinen villamatto voisi hyvin sopia meille vaikka makuuhuoneen tai olohuoneen matoksi!

Hobstar lasit - Olisiko aika vaihtaa Ikean lasit näihin näyttäviin Hobstar laseihin? Näitä löytyy myös mustana sekä valkoisena, voisin jopa ottaa jokaista sävyä meille!

Tempur tyyny - Vaikka meillä onkin muhkeat untuvatyynyt kotona, olisi ihana saada niska ystävällinen tyyny. Välillä herään päänsärkyyn ja olen alkanut miettiä laadukkaan tyynyn ostamista.
Julisteet ja kirjat - Olen haaveillut jostain tyylikkäistä tauluista ja julisteista, ehkäpä meidän kodin seinältä tulee löytymään paljon erilaisia julisteita ehkä jopa jotain tauluja! Haluan myös hankkia olohuoneen pöydälle lisää muotiin liittyviä kirjoja.

Makuuhuoneen tekstiilit- Haluan ehdottomasti suuren master-bedroomin, johon mahtuu meidän iso sänky ja siihen haluan hankkia laadukkaat tekstiilit. Hankinnan alla olisi siis klassiset petivaatteet, uuden sängynpäädyn rakentaminen ja haaveissa olisi myös löytää karvainen päiväpeitto, jotta sängyn voisi pedata ihanan muhkean näköiseksi.

Kähler Omaggio vaasi - Näyttävät maljakot on olleet ostoslistallani jo kauan aikaa. Tämä vaasi onkin ollut ehdoton lempparini!

Smeg vaaleanpunainen jääkaappi - Olen jotenkin aina hurahtanut Smegin kodinkoneisiin ja aika ehdoton hanke on, että meille tulee Smegin vaaleanpunainen jääkaappi. EIhän tätä suloisempaa jääkaappia ole olemassakaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti