2018/10/05

VIIME AIKOJEN PLUSSAT JA MIINUKSET


Plussat:


- Eilen sain selätettyä yllättävän helposti mun pitkän to-do listan ja nyt on ihana taas, kun suurinosa hommista on tehtynä ja kotona saa vaan olla! Okei, tänä päivänä mun olisi myös tarkoitus saada vähän tehtyä meidän reissu suunnitelmaa eteenpäin ja vähän tehdä laskelmia.

- Ruska. Nyt on ihana kun ruska on tullut tänne kunnolla! Ensi viikolla lähden myös Leville, joten toivon tosiaan, että siellä olisi vielä ruska-aika meneillään!

- En ole koskaan aiemmin kuunnellut mitään äänikirjoja, enkä podcasteja. Nyt kuitenkin musiikin kuuntelun lisäksi on ollut huisin kiva kuunnella Alexan&Lindan Nonsense podia! 
 
- Tuleva Helsingin reissu ja I Love Me - messut! Parin viikon päästä suuntaankin Helsinkiä kohti ja mikäli sulta puuttuu liput vielä noille messuille, niin käy osallistumassa arvontaan blogin Face-sivuilla tai mun Instagram tilillä!

- Kotona löhöily ja Kardashianien jaksot. Mun on pitänyt jo tosi kauan aikaa sitten ladata Cmore, jotta näkisin noita jaksoja, mutta se on aina vaan jäänyt. Nyt kuitenkin kun Moderni Perhe loppui Netflixistä, niin tarvitsin uuden hömppäsarjan tilalle!

- Inspis asukuvien ottamiseen. Nyt syksyllä on ollut kiva päästä kuvailemaan syysasuja ja niitä olisi monta vielä jotka pitäisi kuvata! Toivon vaan, että ne synkät ja myrskyisät syyspäivät ei iskisi vielä hetkeen, nimittäin yhdet asukuvaukset meni jo pieleen kovan tuulen takia..

- Blogin ulkoasun muuttaminen. Olin jotenkin kyllästynyt kans tähän blogiin ja halusin jotain muutosta. Aloinkin yksi ilta väsäilemään uutta banneria ja muuttamaan ulkoasua, niin on kiva kun tähän sai uutta ilmettä! Bannerin kyllä haluaisin, että se olisi vähän uudempi kuva, mutta tuolla mennään ainakin toistaiseksi!


Miinukset:


- Kyllästyminen tähän asuntoon ja hajonnut astianpesukone. Tiskaus on kyllä niin ärsyttävää kuin voi vaan olla :D

- Talokuume. Tämä on toisaalta kivakin kun tulee haaveiltua talon hankintaa, mutta toisaalta taas se turhauttaa kun sitä taloa ei vielä ole mahdollista hankkia ja joutuu asumaan vuokralla..

- Säästäminen ja ostolakko. Oikeasti mun tekisi mieli ostella koko ajan jotain kivaa. Etenkin kaikkia sisustusjuttuja. En tiedä, yritänkö jotenkin saada tätä asuntoa kivemmaksi vai mitä, mutta oisin koko ajan vaan hankkimassa kaikkea uutta. Nyt kuitenkin yritän alkaa pikkuhiljaa ostolakkoon, jonka ajattelin aloittaa virallisesti tämän kuun lopussa!

- KYLMYYYS. Siis voi luoja miten inhoankaan tätä palelua! Välillä olen mennyt ulos jopa kolmen housujen kera ja sitten kun joudunkin menemään johonkin sisätiloihin, niin olen lämpöhalvauksen partaalla. Mutta sitten taas tuntuu, että palelen kuitenkin pian uudelleen, joten on tosi hankala tietää, mitä sitä pukisi päälle. Kotonakin vietän aika paljon aikaa sohvanpohjalla viltin kanssa, koska ei meinaa tareta liikkua mihinkään.. :D

- Kaipaisin sellasta blogikamua, jonka kanssa voisi mennä kuvailemaan aina kun siltä tuntuu, vois kuvata jotain hauskoja videoita tai just tehdä jotain podcasteja!

- Herkuttelu ja siitä tulleet finnit. Mulla ei oo ikinä aiemmin tullut finnejä juuri ollenkaan, mutta nyt suun ympärille on sitten hyökännyt kokonainen parvi! Googlen perusteella tämä johtuu roskaruuasta ja Harrikin totesi, että aika monta suklaalevyä meillä kyllä on ollut täällä.. Nytkin itseasiassa olis aika jees vetästä vähän suklaata, oh nou.. :D

 Neule Gina Tricot | Farkut Bikbok | Hattu Junkyard | Kengät H&M | Huivi Cubus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti