2018/11/10

SYKSYN HANKINTOJA 

 Kivaa viikonloppua! Mulle iski ihan todella todella pitkästä aikaa kuume ja kaamea kurkkukipu kylään, sainkin tällä viikolla makoilla oikein urakalla sohvanpohjalla.. Onneksi nyt kuitenkin olo alkaa olla jo parempi ja ihanaa päästä taas normaalisti bloggaamisen pariin! Vaikka blogi on muutettu nyt uuteen osoitteeseen, on tässä vielä paljon tekemistä, mutta nyt aion tällä hetkellä vaan keskittyä itse postausten tekoon. Kameranikin on lojunut varmaan pari viikkoa tuolla laatikon perällä eli ehkä on aika kaivaa sekin joku päivä esiin sieltä!

Mites mun ostolakko sujuu? Olen ollut reilu kaksi viikkoa ostamatta yhtään mitään turhaa, voin kertoa että on ollut päiviä millon on ollut melko tiukkaa. Esimerkiksi kun tälläkin viikolla Moschinon tuotteet paukahtivat H&M:än sivuille ja sain vain murheissani katsoa ihania tuotteita sivuilta, kun normaalisti olisin ollut kymmenen reikäreikä siellä ostamassa satasilla uusia huppareita, koiranpantoja ja mitä kaikkea. No mutta sain pidettyä pintani, enkä tilannut mitään (mikä surettaa kyl edelleenkin!) mutta yritän edelleen pysyä kuun loppuun asti tiukkana ja säästää kaikki mahdolliset tulevaa reissua varten. Nyt kuitenkin ajattelin esitellä ostoksia, joita olen tehnyt ennen tämän ostolakon alkamista!

*Osa tuotteista saatu

Ihan ekaksi esittelyssä I Love Me messujen ostokset - arvatkaa olisinko tuhlannut kyseisille messuilla omaisuuden? Kaikki kosmetiikka oli niiiiin houkuttelevan näköisissä purnukoissa, joten matkaani olisi lähtenyt kaikkea mahdollista. Oletkaunis.fi kojulta ostin Jeffree Starin Siberian Gold aurinkopuuterin ja sen lisäksi ostin myös Kocostarilta huuli, kasvo- ja jalkakuorinta naamiot, jotka on kiva tehdä näin pimenevinä koti-iltoina!

Barebellsin kojulla päästiin myös maistelemaan heidän proteiinipatukoitaan ja milkshakeja. Löysinkin ihan uuden välipalasuosikin, nimittäin noi white chocolate almond patukat oli ihan järjettömän hyviä!

Helsingin reissulla päädyttiin vahingossa myös pienelle shoppailureissulle - siskopuolellani oli niin kivannäköinen takki päällään, joten pakkohan se oli lähteä tsekkaamaan löytyisikö kyseistä takkia vielä Zarasta! No heti kun pääsin testaamaan tuota takkia, oli se pakko kiikuttaa kassalle... Tästä takista tulikin tänä syksynä ehkä käytetyin takki ja olinkin etsinyt kauan aikaa täydellistä trenssitakkia, joten tämä ostos ei kyllä harmittanut yhtään!


Olen todella harvoin kipeänä, mutta nyt kuitenkin syysflunssa sai näköjään otteen minustakin.. Onneksi kuitenkin sain Hyvinvoinnin Tavaratalolta ensiapua tähän flunssaan, nimittäin Tuplasinkkiä ja kasviperäistä D3-Vitamiinia! Molemmista on suuri apu immuunijärjestelmän toimimiseen ja sen lisäksi nämä myös edistävät luuston, hiusten, kynsien, näön ja lihasten pysymistä normaaleina.

Artic Puren tuotteet myös valmistetaan täysin Suomessa ja niiden valmistuksesta jätetään kaikki turha pois. Sopivat myös vegaaneille!

Kodin sisustamisessa ei ole tapahtunut mitään suuria hankintoja, mutta olen koittanut etsiä erilaisia lyhtyjä tai kipposia näin talvea vasten. Jouluvaloja olen virittänyt ulos jo innoissani (mitään muita joulujuttuja kun ei kuulema saa vielä kotiin laittaa..) Näistä Riihimäki purnukoista olinkin haaveillut jonkin aikaa, kunnes bongasin ne sattumalta serkkuni luolta. Sainkin viedä kotiini sitten ilves ja karhu purkit, joihin sai kivasti viriteltyä lisää tunnelmavaloja!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti