.PageList {text-align:center !important;} .PageList li {display:inline !important; float:none !important;} -->

2018/11/07

TAKAISIN BLOGGERISSA

Hei vaan täältä uudesta osoitteesta! Melkein vuosi erossa Bloggerista, mutta nyt paluu tänne tuntuu kyllä juuri oikealta ratkaisulta. Muutin siis tammikuussa Nouwille bloggailemaan, mutta kyseinen sivusto ei vaan alkanut tuntumaan omalta. Ulkoasuun ei voi tehdä kauheasti muutoksia ja kun niitä yritti tehdä, alkoi kaikki menemään päin häränpyllyä. Ulkoasu ongelmissa tuli myös todella ärsyttäviä juttuja vastaan, kuten että vanhoissa postauksissani näkyi vain puolet kuvista, tai sitten niitä ei näkynyt ollenkaan. Aloin jo kesällä miettiä muuttoa takaisin Bloggeriin, täällä kun on tullt bloggailtua kuuden vuoden ajan.

Viime viikolla sitten kyselinkin Instagramin puolella, kummalta alustalta tykkäätte lukea blogia mieluummin ja vastaukseksi sain, että Bloggerista tykkäsi suurinosa. Sain myös usealta teistä viestejä mitä ongelmia Nouwin sivustolla on ollut, joten tulin vielä varmemmaksi, että nyt tuli muutto takaisin tänne. Ajattelin hoitavani muuton tässä marraskuun aikana, että tämä "uusi" blogi aukeaisi joulukuussa. Mutta koska olen hätähousu, kirjoitin kaikki lähes 150 postausta tältä vuodelta kolmeen päivään.. :D Vielä kuitenkin on paljon tehtävää tätä blogia varten, mutta pääasia että saan kirjoitella taas tänne! Ulkoasuunkin olen ajatellut muutoksia, mutta ne ehkä työstän vasta ensi vuoden puolella.

Mä aion nyt siis jatkaa bloggailua samaan tahtiin kuin ennenkin, mutta vaan tällä vanhassa ja alkuperäisessä paikassa. Mua pystyy kuitenkin seuraamaan samalla tavalla kuin ennenkin (paitsi Nouwiin ei nyt tietystikään päivity uudet postaukset ja sieltä poistankin blogin lähiakoina kokonaan). Nouwin sivustolla oli myös ne hyvät puolensa, kuten että kommentointi oli helpompaa kuin tänne. Kaikki vanhat kommentit jäivätkin nyt sinne, mutta toivoisin että jaksatte silti välillä kommentoida tännekin tai vaikka Face-sivujen kautta!

Sainko nyt sitten tarpeekseni blogiportaalista? En nyt ehkä sanoisi niinkään, mutta en osaa sanoa, tulenko siitymään tulevaisuudessa mihinkään uuteen portaaliin. Jos joskus muutan johonkin portaaliin, haluan olla todella varma päätöksestäni ja portaalissa on oltava kaikki asiat reilassa. Aika näyttää, mitä ikinä tapahtuukaan, mutta nyt olen tyytyväinen että saan taas bloggailla itsenäisenä bloggaajana.

Tykkäätkö sä mieluummin lukea blogeja jostain portaalin pohjalta, vai esim bloggerista?
4 kommenttia:

 1. Siis mä oon kans tosi pitkään pyöritellyt mielessä paluuta Bloggeriin, koska Nouw ei kans ihan miellytä mua. En vaan millään meinais kans jaksaa kirjotella noita postauksia, mutta kyllä mulla on kans paluu Bloggeriin edessä jossain vaiheessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans vaan varmistuin koko ajan siitä enemmän ja enemmän, että tää blogger on kivempi paikka :) Aluks se tuntu tosi työläälle ajatukselle, et tekee kaikki postaukset uusiks, mutta yllättävän nopeasti ja kivuttomasti toi muutto onnistui! Domainin siirto oli ainakin iisi homma, eli suosittelen kyllä muuttoa jos siltä tuntuu! ;)

   Poista
 2. Eikös blogin sisällön voi exportata nouwista ja importata bloggeriin? :-) Ainakin itse siirryin stoori.fistä bloggeriin takaisin niin, ei tarvinnut kuin pari napin painallusta ja kaikki blogin sisältö oli uudessa osoitteessa kommentteja ja kuvia myöten!

  Mä en itse tykännyt olla portaalissa ja siirryinkin jo muutaman kuukauden portaalielämän jälkeen takaisin "itsenäiseen" osoitteeseen. Nyt kuukausi sitten siirryin wordpressiin, kun bloggerissa esiintyi sen verran ongelmia. Onneksi domainin myötä siitä ei ole hirveänä lukijalle ongelmaa, että blogin palveluntarjoaja vaihtuu välissä!

  VastaaPoista
 3. Voi vitsi, mäkin mietin siirtoa Nouwista takaisin omaan yksinäisyyteen bloggerin puolelle piakkoin :) Jotenkin Nouw ei ole alkanut täälläkään tuntua omalta, vaikka on kai siinä jotain hyvääkin. Postausten kirjoitus on vaan jäänyt tosi vähälle siellä, kun jotenkin Nouw ei vaan tunnu hyvältä..

  VastaaPoista