-->

2018/05/04

TOUKOKUUN TO-DO LIST 

Tässä kuussa olisi tarkoitus valmistautua tulevaa kesää varten ja vaikka aluksi kalenterini näytti tälle kuulle lähes tyhjää niin yllättäen sinne onkin alkanut tulla kaikenlaisia menoja ja juttuja joita pitäisi hoitaa! Nyt kirjoittelinkin ylös mitä kaikkea mun toukokuun to-do listalla onkaan odottamassa:

Tee kotona kevätsiivous + järjestele varasto.

En ole kerennyt kotona käydä kaappeja läpi pitkään aikaan ja nyt viime aikoina olen kokenut hiukan tavara-ahdistusta, joten nyt olisi tarkoitus taas heittää kaikki ylimääräinen menemään. Ehkä jopa voisi varata kirppispöydän, jos tavaraa kertyy tarpeeksi? Muutenkin varaston järjestys menee kyllä aivan uusiksi!

Autotallin järjestys.

Olen luvannut maalata ja järjestellä H:n autotallin, tämä on ainakin yhden viikonlopun mittainen projekti, wish me luck!

S-etukortin hankinta

Tämä on tainnut olla ikuisesti to-do listallani, mutta nyt se olisi oikeasti tarkoitus hankkia ja keskittää asioita enemmän S-ryhmien asioihin.

Veroilmoituksen täyttäminen ja uuden verokortin hankinta..

Tämä on varmaan tylsin asia ikinä...

Ensimmäisten ulkokukkien hankinta! + Terassikauden avaus

Odotan jo aika innolla että saisin hankkia turhankin kaljulle pihalle kukkia (ok, kukkainnostukseni loppuu yleensä noin viikon päästä kun kukat on hankittu, enkä jaksaisi enää kastella niitä..) Kukkien lisäksi haluaisin laittaa herneenpalkoja kasvamaan! Olisi myös kiva päästä jo istuskelemaan takapihan terassille ja grillailemaan kunnolla..

1 X Blogitapahtuma

Blogitapahtumia on ollut viime aikoina aika tiuhaan tahtiin, mutta toukokuulle tähän tietoon niitä olisi vain yksi! Toisaalta ihan kivaa, koska nyt kaipaan vähän akkujen latausta myös blogiasioissa.

Etsi vaatteita Islannin reissua varten.

Älysin eilen, että taidan tarvita Islannin reissua varten aika hyvät kerrastot ja vaatteet, joten niitä on ehdottomasti etsittävä!

Pyöräily ilta-auringossa.

Mun pyörä saatiin juuri eilen valmiiksi ja odotan jo innolla kun päästäisiin pyöräilemään huvikseen ilta-auringossa! Mun pyörä on nyt niin söpö, että mun pyöräilyinto on ihan satasessa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti