2018/12/08

DEAR SANTA..

Olen aina ollut jotenkin innokas tekemään joululahjalistoja, vaikka tiedän että suurin osa näistä lahjoista päätyy omalle ostoslistalle hahah! Nyt lahjalistalle olikin yllättävän hankalaa keksiä juttuja, koska olen ajatellut tarvitsevani vain uusia vaatteita ja kameran objektiivin. Kotiin haluaisin toki vaikka ja mitä, mutta olen ajatellut, että on järkevämpää ehkä hankkia niitä vasta sitten kun oma uusi koti on tiedossa. Nyt kun tuleva reissu on kuitenkin tulossa, niin kaikki sisustusjutut ei ole niin must-hankintoja. Tällaiset jutut kuitenkin kirjoittelin joulupukin listaan:

Balmuirin kylpytakki - Heti kun tilasin H:lle tämän kylpytakin, olen ollut siitä kyllä melko kade :D Välillä kyseinen kylpytakki onkin ollut päälläni ja toivon vaan saavani oman samanlaisen!

Nike Air Max 90 - Nämäkin kengät ostin H:lle ja mietin taas että miksen tilannut samalla itsellekin.. :D Mulla on ollut käytössä nämä kengät jo monien vuosien ajan, mutta ne on aika rähjäisen näköiset ja ei todellakaan enää puhtaanvalkoiset, joten uudet Niket olisi tosiaan hommattava!

Uusi objektiivi - Tämä on ollut ostoslistallani lähes vuoden ajan, kun hankkiuduin Canonin kamerasta eroon. Olympuksen kameraan olisi siis tarkoitus hankkia pitkä putki, jolla saa otettua kauempaakin kuvia!

Vaatehuoneeseen nappirahi - Nyt kun vaatehuoneessani vaihdettiin järjestystä, sinne tarvisi jonkun rahin. Jotexin sivuilla ihastuin tähän nappirahiin, joten se voisi olla täydellinen vaihtoehto sinne!

Uusi imuri - Tämä on myös ollut pitkäaikainen haave, haluaisin Boschilta mahdollisimman hiljaisen varsi-imurin jotta imurointi olisi edes vähän kivempaa!

Keittiön juttuja - Näitä en tosiaankaan tarvitse kuin vasta omakotitalossa, mutta aina saa haaveilla valmiiksi, right? Hobstarin lasit, Design lettersin mukit, Smegin pienkodinkoneet ja Pentikin Valo sarjan astiastot ovat ainakin ostoslistalla!

Uusia tyynyjä - Viime aikoina olen halunnut pistää kaikki kotimme tyynyt uusiksi ja haaveilen koko ajan kaikista mustavalkoisista jutuista! Nuo mustavalkoraidalliset tyynyt pisti silmääni Marimekon liikkeessä ja oli aika lähellä, etten kantanut niitä silloin kotiin mukana!

Bluetooth kuulokkeet - Omistan tällä hetkellä ainoastaan johdollisia kuulokkeita (koska bluetooth kuulokkeeni päätyivät pesukoneeseen..) joten johdottomat kuulokkeet olis aika jees! 

Asusteita - Mulle on iskenyt joku asusteiden hankkimisvimma, haluaisin uusia puhelimenkuoria, pipoja, rannekelloja, koruja jne. H&M:ssä oli myös ihan hirmu hienoja tekokynsiä joita voisin haalia monissa eri sävyissä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti