.PageList {text-align:center !important;} .PageList li {display:inline !important; float:none !important;} -->

2019/01/05

CALIFORNIA DISNEYLAND

Eilen mun yksi unelma kävi toteen, josta olen haaveillut varmaan pikku pirpanasta saakka, me käytiin Disneylandissa!! Olin varmaan yhtä innoissani kuin paikalla olevat kymmenet tuhannet pikkulapset kun lähdettiin ajamaan tuota kyseistä puistoa kohti. Liput oli aika suolaisen hintaiset, 135 dollaria, mutta olin valmis maksamaan itseni kipeäksi että pääsin näkemään Minni hiiren, kaikki pastellisen värikkäät kadut sekä tietysti vaaelanpunaisen prinsessa linnan!

Ensimmäisenä vilistin kohti Disney kauppaa ja ostin itselleni Minni-hiiren korvat, eihän Disneylandissa käyminen ole mitään ilman klassisia Minnin korvia! Lähdettiin kiertämään puistoa ja todettiin sen olevan oikeasti V-A-L-T-A-V-A. Myös muutama muukin oli eksynyt samana päivänä ja ihmistungos oli järjetön. Laitteisiin oli vähintään 45 minuutin jonot, joten päätettiin käydä muutamassa laitteessa ja keskittyä enemmän pelkkään puistossa kiertelyyn ja kuvailuun! Ymmärrän kyllä hyvin, miksi kyseiseen paikkaan myydään tyyliin jotain neljän päivän lippuja, koska tuolla yhden päivän lipulla kerkesi kiertämään puiston läpi ja käymään muutamassa härvelissä.

 
Meillä meni koko päivä tosiaan vaan kierrellessä, käytiin katsomassa Minni hiiren lukaali, istuttiin heppakarusellissa, haisteltiin ilmassa leijuvaa popparien tuoksua, kierreltiin toinen toistaan värikkäämpiä karkkikauppoja, katsottiin Mikki hiiren klassikkofilmejä, käytiin juna-ajelulla kiertämässä pitkin puistoa ja fiilisteltiin ylipäätänsä sitä ihanaa huvipuistomeininkiä. Mitään muuta en sano miinukseksi kuin sen, että ihmisiä oli aivan liikaa.  Puistossa oli monia eri teemoja, en edes tiedä muistanko kaikkea. Mikki hiiri ja kamut, Disneyn prinsessat, Pirates of the carribean, Star Wars, Nalle Puh jne.

Olisin halunnut jäädä näkemään vielä ilotulituksen, mutta se oli vasta niin myöhään ja meidän oli pakko lähteä hotellille lepuuttamaan silmiä ja jalkoja (mietittiin vielä, että tultaisiin myöhemmin uudelleen, mutta ylläri nukahdin heti kun päästiin hotellille ja nukuin sitten pari tuntia putkeen, rankkoja tällaiset päivät jo näin 26-vuotiaana :D)

Mutta kyllä, menisin vielä uudestaan käymään tuolla (ja toivottavasti pääsisin käymään jossain muussakin maassa!) Päivän kun kierteli tuolla pastellinsävyisessä taikamaassa, niin mieli oli heti jotenkin pirteä ja inspiroitunut!

4 kommenttia:

 1. Siis en mää kestä kuinka ihanalta tuolla näyttää <3 Ihan mielettömän suloista, on varmasti ollut aivan uskomaton kokemus päästä tuonne! :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toi oli kyllä uskomaton kokemus päästä tuonne, just sellanen mikä on pakko toteuttaa elämänsä aikana! <3

   Poista
 2. Mun haavena on myös jonain päivänä päästä käymään tuolla. Aivan ihanan näköistä!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii toivottavasti säkin pääset, mä lähtisin vaikka uudelleenkin tuonne! :D <3

   Poista