.PageList {text-align:center !important;} .PageList li {display:inline !important; float:none !important;} -->

2019/01/02

FIRST STOP: LOS ANGELES Good morning from Los Angeles! Vihdoin pääsen paljastamaan blogiin meidän matkakohteita (osa on kyllä varmasti jo Instagramin puolelta bongannut mihin laskeuduttiin) mutta ihana päästä kirjoittamaan myös postauksia tänne! Uuden vuoden aattona lähdettiin aikaiseen lentämään kohti Los Angelesia. 24 tunnin matkustamisen jälkeen perskankku puutuneena päästiin vihdoin ja viimein hotellin lakanoihin unille. Tuli vähän sellainen fiilis, että kauas on oikeasti aika pitkä matka :D Missattiin vähän uusi vuosi, nimittäin yöllä korkeintaan heräsi rakettien paukkeeseen, kun lennoilla ei kovinkaan montaa tuntia saanut unta kaaliin, joten sänky vei voiton (täällä kun oli uusi vuosi, Suomessa kello oli silloin 10 aamulla..)

Nyt onneksi aikaerosta on saatu jotenkuten kiinni, ainoa vaan että herään täällä melko aikaiseen, ihan kuin muka olisin joku aamuvirkku! Eilen ajeltiin pitkin Los Angelesia, käytiin viettämässä vähän sellainen turistipäivä. Tsekattiin Hollywood kyltti, käytiin Hollywood boulevardilla katsomassa Hollywood walk on fame tähtiä (siellä oli myös muutama muukin!) ja käytiin ilta-ajelulla Beverly Hillsin kukkuloilla. Ekat fiilikset tästä kaupungista on, että ihana ja juuri sellainen kuin ajattelinkin. Pienenä kun on tullut pelattua pleikkarilla GTA San andreasta, niin maisemat ovat juurikin samantyyliset kuin kyseisessä pelissä (+ radiosta pauhaa Snoop Dogia tai muita legendaarisia räppibiisejä)

Nyt kuitenkin on alettava valmistautua uuteen päivään ja lähdetään aamupalalle, jossa on tarjolla värikkäitä muroja, pannareita, paahtoleipää jne, joten voitte kuvitella miten terveellinen olo täällä tulee :D Mutta sen jälkeen taidamme suunnata kohti Disneylandia josta olen haaveillut kyllä koko elämäni ajan, wippii!!

2 kommenttia: