2019/01/27

KUUKAUSI REISSUA TAKANAPÄIN- MITÄ MÄ KAIPAAN SUOMESSA?Istun auton takapenkillä läppäri sylissä, vihdoinkin on hetki aikaa ihan istumiseen ja paikallaan olemiseen. Syy siihen kuitenkin on ulkona pauhaava kaatosade ja Ausseissa näköjään sunnuntaisin suurin osa kaupoista on päättäneet pitää ovet visusti säpissä, joten istutaan siis autossa kun yöpaikkaa ei ole tiedossa muutakuin huoltoaseman pihalla! Ollaan kuitenkin 28 päivää oltu reissun päällä ja ihan kiva välillä olla tekemättä mitään. Reissuväsymys ei kuitenkaan ole vielä iskenyt, välillä tietty illalla on väsy fiilis, mutta se nyt kuuluu asiaan kun huitoo menemään ympäri maailmaa.


Vielä olisi toinen kuukausi edessä kolmessa eri maassa, Ausseissa ollaan vielä viikon verran ja toivon tosiaan ettei ihan joka päivä sataisi kissoja taivaalta! Voisin kuitenkin jatkaa hyvin tässä helteessä elämistä, ihan kivaa kun ei tarvitse palella ja voi päivittäin hengailla vaan shortseissa.

 Tällaisina sadepäivinä kyllä hiukan kaipaa sitä omaa pehmeää sohvanurkkausta, Netflixiä ja kotioloa missä voi pistää sälekaihtimet säppiin, mutta muuten en ole kokenut minkäänlaista koti-ikävää. Jotenkin tuntuu myös hassulle ajatukselle, että meillä on kämppä Suomessa, kun tällä hetkellä tuntuu, että ollaan kodittomia ja omaisuutta on just sen verran mitä tuolla peräkontissa sattuu olemaan. Pääasiassa fiilis on ollut täällä sellainen, että voisin jatkaa matkustelua loputtomiin, onhan tässä maailmassa vielä niin paljon nähtävää ja koettavaa!

Suomesta kuitenkin olen kaivannut kurkkumajoneesia, Fazerin sinistä, ihan normaalia ruokaa sekä tietysti meidän koiria (olen aivan yli innoissani nähtyäni koiria täällä ja olen useasti jo miettinyt monen koiran kidnappaamista ja salakuljettamista suomeen..) Harri kans oli jo kovasti kesyttämässä yhtä papukaijaa meille, joka tuli hengailemaan meidän hotellin parvekkeelle.

Mutta vaikka kuinka ikävöisi omaa sohvanurkkausta ja Fazerin sinistä, niin totuus on toinen ja lähden hakemaan viereiseltä huoltsikalta iltapalaa ja sitten alan vetämään sikeitä auton penkillä Ikean 8 dollarin tyynyn kanssa. Oikeasti toi tyyny on varmasti paras ostos koko matkalla, harmi kun se pitää hylätä ennen Sydneyhyn palaamista.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti