.PageList {text-align:center !important;} .PageList li {display:inline !important; float:none !important;} -->

2019/01/08

MAAPALLON YMPÄRI: VLOGI KAHDELTA ENSIMMÄISELTÄ PÄIVÄLTÄ 

Pahoittelut ensinnäkin pienestä somehiljaisuudesta (tai hiljaisuudesta ja hiljaisuudesta, olen yrittänyt pommittaa instastoriesin puolelle matskua aina kun olemme vierailleet Starbucksissa ja olleet wifin läheisyydessä) Mutta tosiaan vietettiin viikonloppu Vegasissa ja  meidän hotellissa ei ollutkaan wifiä käytettävissä kuin yhden päivän, joten bloggailu jäi sitten vähän vähemmälle. Muutenkin oltiin aikalailla menossa koko ajan, joten en olisi edes kerennyt paljoa istumaan koneen äärellä!

Latasin tuben puolelle pienen videokoosteen meidän kahdesta ensimmäisestä matkustuspäivästä (yritän kovasti opetella puhumaan kameralle, mutta se tuntuu vielä hyvin vieraalle asialle :D) Tultiin tänään siis takaisin Losiin ja ollaan täällä vielä muutama päivä ja sitten lähdetään kohti seuraavaa paikkaa! Olisi kiva kuulla mitä mieltä olette videosta ja haluaisitteko nähdä koko Losin reissusta tehdyn videokoosteen vielä tämän lisäksi?

Tekisi mieli päivitellä tänne blogin puolelle koko ajan jotain, mutta tämä vaatii aina vähän enemmän aikaa kun joutuu istahtamaan alas läppärin kanssa, editoimaan kuvat ja kirjoittelemaan tekstit. Instan puolelle tosiaan päivittelen myös joten kannattaa seurailla myös siellä @miinakaroliina
 

4 kommenttia:

 1. Joo todellakin Losin reissusta video! :) Oon lähössä sinne loppuvuodesta niin olis kiva nähdä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jee kiva kuulla! <3 ja vähänks kivaa et pääset kans tänne, tää on kyllä näkemisen arvoinen paikka :)

   Poista
 2. Ehdottomasti Losista video ja kaikki kuvat ja videot on muutenkin tervetulleita, näyttää niin ihanalta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jejee ihanaa kuulla, päivittelen siis kaikkea <3

   Poista