.PageList {text-align:center !important;} .PageList li {display:inline !important; float:none !important;} -->

2019/01/04

MITÄ PUKKI TOI? 

Vielä ei ole aika heittää joulujuttuja nurkkaan, eihän? Ei ainakaan täällä jenkkien päässä, täällä tuntuu olevan joulusesonki vielä ihan täysillä päällä! Joulun jälkeen palattiin Leviltä kotiin ja kerkesin nappaamaan useimmista joulu/synttärilahjoista kuvat, jotka nyt ajattelin esitellä myös teille!

Tämä lomalle lähtö näin joulun/uuden vuoden alla on tuntunut jotenkin hassulle ainakin näiden blogipostauksien kanssa, olen miettinyt tekisinkö jonkinlaisen 2018 vuosipostauskoosteen täällä, mutta saa nähdä jaksanko alkaa rustailemaan viime vuodesta vielä postausta, vai keskitynkö sitten vaan matkapostauksien tekemiseen. Ehkä kuitenkin välillä olisi myös kiva kirjoitella jotain muutakin kuin itse matkustamisesta, saa nähdä miten nyt kirjoitusinspis iskee, meinaan olla aina niin rättipoikki kun pääsemme iltaisin hotellille, että silmien auki pitäminen tekee tiukkaa :D

Olin ilmeisesti superkiltti viime vuonna, koska lahjapaketteja oli niiiiin monta kuusen alla! Ja sieltä vieläpä löytyi sellaisia juttuja, joita olin ihan toivonut ja haaveillut jo jonkin aikaa! Ekana löytyi meille molemmille Design Lettersin kirjainmukit, jotka kirjoittelin myös ihan tänne blogin puolelle olevaan joululahjatoivelistaan. Ja sen lisäksi Jo Malonen tuoksukynttilä, siis tuo pakkaus ja kynttilän ulkonäkö on jo niin kauniita, etten varmaan milään henno polttaa itse kynttilää!

Paketeista löytyi myös kolme kirjaa, joista yhden olenkin jo kerennyt lukea ja toinen on meneillään! Kiva kun sai uutta luettavaa tätä matkaa varten.

Synttärilahjapaketti kolahti postiluukkuumme jo hiukan aikaisemmin ja sieltä tulikin mulle Balmuirin ihana aamutakki! Harri ehkä kyllästyi jo siihen, kun käytin sen aamutakkia hahah.. Sain tähän vielä oman nimen brodeerattuna selkään, tästä tuli heittämällä lemppariasuni kotona

Yhdestä paketista paljastui uudet JBL:än bluetooth kuulokkeet, joissa riittää akkua jopa 16 tuntia! Omistin aiemmin sellaiset pienet bluetooth kuulokkeet, mutta onnistuin pesemään ne pesukoneessa, joten uudet kuulokkeet olivat ostoslistallani varmaan yli vuoden verran.. Johdollisten kuulokkeiden kanssa tuntui välillä olevan vähän rasittavaa, etenkin jos vaikka meni salille niiden kanssa. Ja näin myös matkalle nämä on kivat kun johdot ei ole solmussa laukun pohjalla!

Sitten paketeista löytyi myös kaikkea jouluista kivaa, kuten suklaata, villasukkia, pörröpalleroita laukun koristeeksi, S-ryhmän lahjakortti, Lakridsin herkkupalloja ja arpoja! Kaikki oli ihania lahjoja ja tulevat käyttöön varmasti, kiitos vielä kaikille lahjojen antajille! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti