.PageList {text-align:center !important;} .PageList li {display:inline !important; float:none !important;} -->

2019/01/10

TAVOITTEET 2019 VUODELLE 

En jaksanut alkaa rustailemaan 2018 vuosikooste postausta, miksen? Tuo vuosi oli itselleni ehkä yksi rankimmista ja tylsimmistä. Silloin ei tapahtunut juurikaan mitään, enkä edennyt tavoitteissani siihen tahtiin kuin olisin toivonut. Tuo vuosi oli kuitenkin opettavainen, opin ehkä vähän tuntemaan itseäni paremmin, vaikka välillä tuntui että olin ihan hakoteillä. Opin myös, että elämän ei tarvitse mennä sillä suunnitellulla kaavalla, vaan näin 26-vuotiaana minulla on vielä paljon aikaa toteuttaa monia asioita elämäni aikana ja haaveet voivat vaihtua vielä useasti. Nyt toivonkin, että tämä tuleva vuosi (joka alkoi ainakin huomattavasti paremmin kuin edeltäjänsä!) on paljon antoisampi ja on se vuosi, jolloin pääsen toteuttamaan useita, niin pieniä kuin suuriakin unelmiani! Onneksi yksi unelma on käynyt jo toteen, joka on tämä maailmanympärysmatka.

Kirjoitin samaisen postauksen vuosi takaperin, 6 tavoitetta vuodelle 2018. Miten tavoitteet meni niinkuin omasta mielestä? Blogin kanssa en tiedä edistyinkö, ehkä viime vuosi oli vähän vuoristorata-ajelua tämän homman kanssa. Opettelinko olemaan tietokonenörtti? no ehkä mä jotain uutta siitäkin opin, mutta voisin oppia enemmänkin. Matkustelu onnistui hyvinkin ja viime vuonna lentokoneessa tuli matkustettua kolmeen maahan ja taisin käydä lapissakin ihan muutamaan otteeseen. Liikunnan suhteen jatkoin aika samalla kaavalla kuin ennenkin, eli aina kun huvitti ja yleensä ottaen sain pidettyä aika hyvin liikuntarutiineista kiinni. Säästinkö shoppailuissa ja ostoksissa? Välillä kyllä, välillä en, mutta ehkä osasin jo useammin jättää joitain ostoksia kauppaan. Entäs nautinko elämästä ja olinko liian ankara itselleni? Tässä on varmasti vielä parantamisen varaa ja voisin oikeasti unohtaa sen oravanpyörässä juoksemisen ja jatkuvan kiirehtimisen! Nyt kuitenkin laitetaan katse tulevaan ja mietitään tälle vuodelle sopivia tavotteita!


Matkustele niin paljon kuin mahdollista. Koska maailmassa on niin paljon paikkoja, mitä en ole vielä nähnyt! Toivon mukaan myös tämän kahden kuukauden reissaamisen lisäksi saisin toteutettua pari pienempää matkaa tälle vuodelle. Haluan pitää saman taktiikan kuin viimeiset pari vuotta - aina kun edellinen matka päättyy, uusi matka on jo varattuna.

Opettele rakastamaan itseäsi. Olen paininut jo vuosia sen kanssa, että olen jollain tapaa inhonnut omaa luonnettani. Nyt kuitenkin haluan oppia pitämään luonteestani ja haluan olla paras versio omasta itsestäni. 

Tee sitä mitä rakastat. Haluan päästä sitä omaa juttuani kohti, joten tänä vuonna haluan päästä jotenkin etenemään urallani tai kouluttautua lisää. Haluan myös tehdä elämästäni hauskaa ja erikoista, enkä jumittaa paikoillaan ja suorittaa tasaista arkea.


Hanki kokokäsitatuointi. Koska tää on ollut mun hankintalistalla jo niin monta vuotta, että tänä vuonna se tulee toteutumaan! 

Aloita säästäminen isompiin juttuihin, äläkä tuhlaa rahaa turhiin juttuihin. Ostoslistallani saa olla vaatteita, mutta muuten haluaisin jopa luopua turhasta materiaalista. Haluan myös alkaa säästää sellaisia asioita varten, joista olen haaveillut vuosia. Myös uusia sijoitusasioita pitäisi varmaan alkaa miettiä! 

Jatka somehommaa omalla tavalla. En halua missään nimessä että tästä tulisi pakkopullaa (joka välillä viime vuonna tapahtui) vaan haluan pitää blogini juuri omannäköisenä, laittaa Instagramin feediin juuri sellaisen kuvan kuin haluan ja kirjoitella tänne blogin puolelle juuri niitä juttuja mitkä tuntuu hyvälle. Jotain uutta sisällöntuottamista haluaisin kuitenkin alkaa tekemään tämän bloggailun lisäksi, mutta harkitsen tällä hetkellä panostavani tulevaisuudessa enemmän Instagramin storiesien puolelle! 

Älä hyppää takaisin oravanpyörään. Stressi, kiire, jatkuva suorittaminen voisi alkaa olla jo takanapäin, right? Elämässä kuuluu olla päiviä ilman jatkuvaa aikataulua sekä spontaaneja extempore retkiä ilman sen suurempia suunnitelmia, ikimuistoisia hetkiä ja itsensä hemmottelua. 

Toppi Carlings | Farkut Bikbok | Takki Zeeprafashion | Kengät Adidas

4 kommenttia:

 1. Mä ihailin jotain näistä kuvista jo instassa, ja pakko vielä sanoa että nää on aivan käsittämättömän upeita - näytät niiiiin hyvältä! <3 Ja oikein hyvältä kuulostaa myös tän vuoden tavoitteet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eii superisti kiitos Jenni, ihana kommentt! <3

   Poista
 2. Hihatatuointi on täälläkin yksi suuri haave! Ehkä mä sen vielä joku päivä aloitan :-)
  Aivan mielettömän upeat kuvat tässä postauksessa!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ää kiitos Henna! <3 mulla tää hihaprojekti on alkanu jo varmaan 7 vuotta sitten, ehkä nyt olis jo aika tehä loppuun :D

   Poista