2019/02/20

SYDNEY - BONDI BEACH

Ausseissa vietettiin muutama päivä Sydneyssä ja pakkohan oli päästä tsekkaamaan miltä tuo tunnettu Bondi Beach näyttääkään! Sydneyn keskustasta ei ollut matkaa rannalle kuin joku 7-8 kilometriä, joka taittui näppärästi bussin kyydissä. Päivälle oli luvattu hiukan sateista keliä, mutta päätettiin silti mennä katsomaan kyseinen mesta ja onneksi mentiin, aurinko nimittäin alkoikin paistamaan päivän mittaan ja saatiin jopa otettua hetki aurinkoa rannalla (lue: vedettiin siis päikkärit rannalla).

Onneksi mentiin hiukan pilvisempänä päivänä tuonne, nimittäin ihmisiä ei ollut silloin tuolla liikaa (voin kuvitella, että todella helteisinä päivinä tuo ranta on melko tupaten täynnä!) Olin jotenkin kuvitellut Bondi Beachin olevan huomattavasti isompi, mutta ranta olikin yllättävän pieni (luulin sen olevan samaa koko luokkaa kuin vaikka Losin Venice beach!), eikä paikka sitten ollut mitenkään erikoinen, ihan tavallinen hiekkaranta. Ympärillä oli kuitenkin ihan kivasti ravintoloita ja muutamia putiikkeja ja vieressä oli myös tuo monissa kuvissa vilahtanut uima-allas. Surffaus oli myös mahdollista Bondilla, aallot eivät ainakaan näyttäneet järisyttävän suurilta.

Rantsulla löhöilyn lisäksi käytiin vähän kiertelemässä ympäristössä ja hienoimmat maisemat kyllä löytyi sieltä sivummalta, jossa pääsi isojen kallioiden päälle ihastelemaan merta. Mä muutenkin olen aina innoissani kaikista korkeista paikoista ja tuijottelemassa maisemia parhaimmilta paikoilta, joten jos kaipaa kaupunkielämän ohella rentoa rantsupäivää, niin siinä mielessä tuo on kyllä käymisen arvoinen paikka!


4 kommenttia:

 1. Vitsi näitä sun matkapostauksia on ollut ihan sika kiva lukea, vaikka tulee itelle ihan kauhee hinku ulkomaille, voin vaan yrittää eläytyy näiden sun kuvien mukana jonneki ihanaan lämpöseen.♡ Instan puolelta oon seurannut ehkä enemmän, mut kiva, kun jaat molempiin kanaviin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi niin mahtavaa kuulla! <3 Etköhän säkin pääse joskus jonnekin lämpöiseen, nää mun lomakuvat varmaan antaa ainakin inspistä matkan varaamiseen! ;) Ja ihana kun oot seuraillut täältä blogin puolelta instan lisäks, tuntuu että niin harva enää eksyy tänne blogin puolelle :)

   Poista
 2. Kiva postaus ja ihanat kuvat. Mä näinkin jossain aussi-air bnb ohjelmassa viimeaikaisesti kotimaanmatkaajien fiiliksiä, ilmeisesti aussitkaan ei kaikki tiennyt että se on niin pieni se ranta. Eikä kyllä kovin pitkältä noissa kuvissa näytäkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri! <3 aika jännä että kaikki aussitkaan ei tiennyt tota! mutta joo tosta kuvasta kyllä näkee, että ei se mikään jätti ranta ole :)

   Poista