2019/03/27

DREAMSEA BALI

Jos pitäisi valita meidän matkalta paras hotelli, niin sanoisin ehdottomasti tämän Dreamsea Balin, jossa yöyvyttiin vain yksi yö. Olisin halunnut useammankin yön täällä, mutta hotelli oli jo valmiiksi aika täyteen buukattu. Hotelliyöpymisestä ei myöskään kauheasti jäänyt mitään erikoista mieleen, koska sain maata lähinnä sängynpohjalla kipeän olotilan takia. Mutta olihan noi nyt aika hienot maisemat vaikka sairastikin!

Dreamsea Bali löytyy Uluwatusta, eikä oltais kyllä löydetty tänne mitenkään, jos en olisi nähnyt tästä aiemmin kuvia. Hotelli löytyi vähän syrjemmästä, ihan meren läheisyydestä ja henkilökunta oli ihan supermukavaa! Plussana vielä, että hotellilla tietty sai vetästä aamupalaa merinäköalalla ja cokista sai vetää leppoisasti riippumatossa. Just sellanen ihanan leppoisa paikka ja illalla sai katsella vaaleanpunaista auringonlaskua ja kuunnella kun meren aallot lainehti.

Vaikka hotellihuone oli melko pieni, oli sen lisäksi kaikilla omat terassit. Joskus jo lähden Balille uudestaan, niin varaan täältä kyllä yön jos toisenkin ja toivottavasti silloin olisin myös elävien kirjoissa, jotta rannalla hengailu ja surffaus onnistuisi. En kyllä valita, oli ihan kiva vaan hengailla hotellialueella ja katsella maisemia!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti