.PageList {text-align:center !important;} .PageList li {display:inline !important; float:none !important;} -->

2019/03/10

EKA VIIKKO KOTONA


 Farkut Bikbok | Lenkkarit Adidas | Takki Bikbok | Toppi Nelly.com

 Mun somekanavat koki pienen kuoleman näin kotiinpaluun jälkeen - toisaalta taas ihan hyvä viettää aikaa vähemmän puhelin kädessä ja blogijuttuja miettien, koska tuolla reissun päällä tuli kuitenkin päiviteltyä aika ahkeraan tahtiin. Tässä kuluneen viikon aikana kuitenkin olen ajatellut blogijuttuja ja alan harmittelemaan, jos arjen keskellä ei ole aikaa tälle omalle rakkaalle harrastukselle.

Tällä viikolla tosiaan otettiin taas arki vastaan ja ollaan eletty ihan normaalia elämää. Hoidettu kaikkia rästissä olevia asioita (tosin kaikki tylsät paperiasiat odottaa edelleen..) ja halusin heti tietysti myös aloittaa kodin raivaus projektin. Sain onnekseni myllättyä koko kämpän taas läpi ja ihanaa kun kaikki tavarat on järjestyksessä! Tuo projekti osoittautui vaan yllättävän aikaa vieväksi ja kaikkien tavaroiden läpikäymiseen meni useampi päivä, vaikka olin jo ajatellut, että pahin raivausoperaatio on jo tehty vuosia sitten. Mutta niin sitä vaan tavaraa on jälleen kertynyt ja nyt aika ronskilla kädellä heitin tavaroita menemään ja vaatehuoneessa odottaa tällä hetkellä iso kasa kirppikselle vietäviä juttuja! Palkitsin itseni taas tästä urakasta hankkimalla kauan haaveileman varsi-imurin ja olen nyt ihan tohkeissani imuroinut täällä ja ihana muutenkin, kun koti on vihdoin siisti!

Ihana saada kaikki arkiset asiat kuntoon, mutta Suomessa lymyily on tuottanut itselleni hiukan ristiriitaisia ajatuksia. Ainakin silloin, kun räntää tulee vaakatasossa, tai saan pelätä henkeni puolesta kun liukastelen koirien kanssa tuolla jäätiköllä. Ikävöin lämpöä, jatkuvaa auringonpaistetta, iloisia ihmisiä ja rentoa elämää. Jostain kumman syystä olen myös alkanut selailemaan lentolippuja ja haaveilemaan jostain äkkilähdöstä johonkin lämpimään.. Mutta onneksi täällä on myös paistanut aurinko satunnaisesti ja silloin jo uskoo, että ehkä se kevät sieltä vielä tulee ja tämä kylmä talvi alkaa olla takanapäin.

Matkan jälkeen on myös osannut nähdä asioita eri näkökulmista ja oman tulevaisuuden ajatukset on ainakin selkeytyneet. Nyt vaan pitäisi alkaa tekemään kovasti töitä seuraavia unelmia kohti, jotta ne toteutuisivat tässä lähikuukausien aikana! Näistä suunnitelmista tulen kuitenkin kertomaan hiukan lisää myöhemmin, kunhan vaan asiat alkavat loksahtelemaan paikalleen. Pääasia on, että tiedän nyt ainakin suunnan mihin mennä ja mikä kannattaa suosiolla jättää elämässä sivummalle :)

Jos olette kiinnostuneita niin voisin mahdollisesti kirjoittaa toisen postauksen asioista, mitä opin tuolla matkan aikana? Nyt kuitenkin toivotan ihanaa sunnuntaita, itse vietän sen kiireettömästi kotona ja mahdollisesti koirien kanssa ulkoillen!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti